Spuugzat: Glory kampioen Meksen is er helemaal klaar mee – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Spuugzat: Glory kampioen Meksen is er helemaal klaar mee

Spuugzat: Glory kampioen Meksen is er helemaal klaar mee

Spuugzat: Glory kampioen Meksen is er helemaal klaar mee

Anissa Meksen de voormalige Superbantam gewicht kampioene bij GLORY Kickboxing, is er redelijk klaar mee. De vechtster tekende vorig jaar een contract bij ONE Championship, maar een gevecht blijft uit.

Talloze pogingen van Meksen en haar coach/manager Benoit Zede om een gevecht te krijgen voor de kampioene blijven onbeantwoord. ONE Championship, de grootste vechtsport organisatie van Azië lijkt /meksen compleet links te laten liggen.

Vandaag maakt Meksen bekend terug te keren naar haar land na een lang verblijf in Thailand. ,,Ik ben terug in Frankrijk aan het einde van de week.
Het is alweer een jaar geleden dat ik vertrok om in Thailand te gaan wonen. Ik had het geluk een zeer gunstig klimaat te hebben vergeleken met de huidige gezondheidssituatie en onvermoeibaar te kunnen trainen in zeer goede omstandigheden”, zegt Meksen op Instagram.

Groot nieuws

,,Maar helaas is het nu meer dan 7 maanden geleden dat ik een contract heb getekend en door te wachten op een gevecht dat uiteindelijk niet komt, moet ik het gewoon accepteren en naar de toekomst kijken. Om nog maar te zwijgen van mijn familie die ik heel erg mis”, aldus Meksen.

Zede meld op zijn Twitter dat er groot nieuws aan komt. Of dit betekent dat Meksen terugkeert naar GLORY laat zich raden.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page