Spuugzat: Glory kampioen Meksen is er helemaal klaar mee
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Spuugzat: Glory kampioen Meksen is er helemaal klaar mee

Spuugzat: Glory kampioen Meksen is er helemaal klaar mee

Spuugzat: Glory kampioen Meksen is er helemaal klaar mee

Anissa Meksen de voormalige Superbantam gewicht kampioene bij GLORY Kickboxing, is er redelijk klaar mee. De vechtster tekende vorig jaar een contract bij ONE Championship, maar een gevecht blijft uit.

Talloze pogingen van Meksen en haar coach/manager Benoit Zede om een gevecht te krijgen voor de kampioene blijven onbeantwoord. ONE Championship, de grootste vechtsport organisatie van Azië lijkt /meksen compleet links te laten liggen.

Vandaag maakt Meksen bekend terug te keren naar haar land na een lang verblijf in Thailand. ,,Ik ben terug in Frankrijk aan het einde van de week.
Het is alweer een jaar geleden dat ik vertrok om in Thailand te gaan wonen. Ik had het geluk een zeer gunstig klimaat te hebben vergeleken met de huidige gezondheidssituatie en onvermoeibaar te kunnen trainen in zeer goede omstandigheden”, zegt Meksen op Instagram.

Groot nieuws

,,Maar helaas is het nu meer dan 7 maanden geleden dat ik een contract heb getekend en door te wachten op een gevecht dat uiteindelijk niet komt, moet ik het gewoon accepteren en naar de toekomst kijken. Om nog maar te zwijgen van mijn familie die ik heel erg mis”, aldus Meksen.

Zede meld op zijn Twitter dat er groot nieuws aan komt. Of dit betekent dat Meksen terugkeert naar GLORY laat zich raden.

Bekijk ook

ZIEN! MMA-Vechter zonder hand scoort KO in 4 seconden: 2 tegen 1 wedstrijd

Gehandicapte MMA-vechter Alexander Karapetyan versloeg twee tegenstanders tegelijk in een Epic Fighting Championships-evenement in Rusland. Karapetyan.

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page