Knockdown video Conor McGregor versus Paulie Malignaggi vrijgegeven - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Knockdown video Conor McGregor versus Paulie Malignaggi vrijgegeven

Knockdown video Conor McGregor versus Paulie Malignaggi vrijgegeven

Video: Conor McGregor versus Paulie Malignaggi controversiële knockdown beeldmateriaal vrijgegeven!

We hebben eindelijk een feitelijke video van de sparring sessie van de UFC lichtgewicht kampioen Conor McGregor met de voormalige 140 en 147 pond boksenkampioen Paulie Malignaggi. Het werd vrijgegeven door niemand anders dan de president van de UFC, Dana White.

Als je eens en voor altijd wilde bepalen of Malignaggi, die eerder dit jaar na een knock out door Sam Eggington werd uitgeschakeld, door McGregor werd neergeslagen of geduwd (of beide ?!), Neem dan een kijkje.

 

 

 

Geduwd en niet neergeslagen

Malignaggi zei dat hij werd geduwd en niet neergeslagen, nadat een foto van hem op het canvas van het internet was gehaald. De 36-jarige heeft McGregor en zijn team afgeschrikt voor de manier waarop hij zegt dat ze hem tijdens zijn tijd in Conor’s kamp behandeld hebben.

De tweede clip heeft geen knockdown, maar toont aan dat McGregor met een rechte naar naar Paulie uithaal. Het lijkt erop dat McGregor hem op het achter- en nekgebied en de achterkant van het hoofd, aan het eind van de video  te zien heeft geslagen.

Malignaggi slechte verliezer

Op vrijdag’s media pers conferentie zei McGregor dat Malignaggi “een slechte verliezer was”, de sparring sessie “was niet goed voor hem” en dat hij “gewoon slecht was”. Conor McGregor vecht tegen Floyd Mayweather Jr. (49-0, 26 KOs) op zaterdag 26 augustus in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Malignaggi is werkzaam als analist voor Showtime op dit lucratieve pay-per-view gevecht.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page