'Klotenkraker!' UFC'er Ngannou ramt Jackasser testikels plat (video) Nieuws
Nieuws

'Klotenkraker!' UFC'er Ngannou ramt Jackasser testikels plat (video)

'Klotenkraker!' UFC'er Ngannou ramt Jackasser testikels plat (video)

UFC-kampioen Francis Ngannou is toegevoegd aan de cast van Jackass als testikel rammer. In een teaser video vangen we een glimp op van wat komen gaat.

De rol van Ngannou in Jackass 4 heeft de krantenkoppen gehaald. Sinds het nieuws over zijn deelname aan de langlopende reeks grap en stuntfilms in juli vorig jaar voor het eerst naar buiten kwam.

Ngannou, zo lijkt het, werd gekozen vanwege zijn goddeloze stootkracht. Geselecteerd om een ​​stoot uit te delen in de ballen van een van de cast-leden van de film, met volledige vernietigende brutaliteit.

Dat moet zeer doen

Voormalig UFC-middengewicht kampioen Michael Bisping; ,,Ze laten Francis Ngannou zo hard als hij kan in de ballen slaan … (dat is net) een Toyota Prius die op een Ferrari tempo rijdt."

En hoewel Jackass slim genoeg was om niet de volledige video te laten zien, is hier een teaser van de 'Predator' die klaar is voor zijn stralende filmische moment. 4 februari meer op Jackass…..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws