Kampioen Francis Ngannou steunt beroofde UFC'er Miranda Maverick (video)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Kampioen Francis Ngannou steunt beroofde UFC’er Miranda Maverick (video)

Kampioen Francis Ngannou steunt beroofde UFC’er Miranda Maverick (video)

Francis Ngannou, UFC-zwaargewicht kampioen stuurde een bericht aan Miranda Maverick nadat zij was beroofd door de juryleden op UFC Vegas 32 afgelopen weekend. In een van de meest controversiële beslissingen van het jaar, kenden de juryleden Maycee Barber een split decision overwinning op Maverick toe.

De meeste fans en media dachten dat Maverick genoeg had gedaan om de eerste twee rondes van de wedstrijd te winnen. En een ​​29-28 beslissing op de scorekaarten mee naar huis nemen nadat Barber de laatste ronde had gewonnen. Maar op de een of andere manier kozen twee van de drie juryleden die het gevecht scoorden de kant van Barber.

Houdt vol

Francis Ngannou: ‘Geef jezelf niet de schuld dat je alles goed hebt gedaan. Ga zo door en geniet van het leven. ‘ In de nasleep van haar split decision-verlies heeft Maverick haar hoofd hoog gehouden en heeft ze geen excuses gemaakt voor het verlies. Zo vindt zij steun in berichten als die van Ngannou,

,,Bedankt allemaal voor het helpen wegnemen van de angel. De tegenslag doet zeker pijn, maar ik heb nog een lange weg te gaan! Mijn terugkomst zal geweldig zijn”, schreef Maverick onder andere. De beslissing van de jury wordt gezien als een van de grootste missers van de afgelopen jaren.

Bekijk ook

Boksheld Manny Pacquiao gaat voor Filipijns presidentschap

De legende heeft zich kandidaat gesteld na te zijn genomineerd.

‘Mijn tanden!’ UFC’er MEPT gebit rivaal aan diggelen (video)

Devin Clark's tanden zijn compleet gesloopt na zijn verlies tegen Ion Cutelaba

Vechter MEPT rivaal in 1 klap ‘KO’! Inpakken en wegwezen (video)

Roy Echeverria maakte snel werk van Ken Sabino

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page