Anthony Joshua maakt heftige keuze! 'Geen risico's' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Anthony Joshua maakt heftige keuze! 'Geen risico's'

Anthony Joshua maakt heftige keuze! 'Geen risico's'

Anthony Joshua heeft bevestigd dat hij zal werken met een aantal nieuwe coaches in een nieuwe omgeving. Voor zijn herkansing met Oleksandr Usyk lijkt er geen plek voor zijn huidige mentor Rob McCracken.

Het nieuws komt nadat er vragen zijn gesteld over het coaching team van Joshua na zijn nederlaag tegen Usyk in september. Na het verlies bracht Joshua tijd door in Amerika om verschillende sportscholen en coaches te bezoeken.

Voorafgaand aan zijn herkansing met de Oekraïner dit jaar wil de Brit met een schone lei beginnen. Hij zei in een interview in Dubai: ,,Ik ben een loyaal karakter. Ik vind loyaliteit belangrijk. Ik heb een goed gesprek gehad met mijn coach en ik wil wat nieuwe dingen proberen. Ik wil een nieuwe trainingsomgeving proberen", zei Joshua.

Verandering van spijs doet eten

,,Misschien kan ik een trainingskamp doen in Dubai, misschien kan ik een trainingskamp doen in Afrika, in Amerika gewoon een nieuwe omgeving om weer inspiratie op te doen en de zwaargewicht divisie stormenderhand te veroveren." (lees verder onder video).

McCracken leidde AJ naar goud op de Olympische Spelen van 2012 in Londen en twee verenigde zwaargewicht titels in de professionele rangen. Na Joshua's verlies tegen Andy Ruiz Jr in juni 2019, bleef de Brit trouw aan McCracken. Dit lijkt nu tot een einde te zijn gekomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws