'Klootzak!' McGregor lacht zielige Jake Paul uit over verlies Nieuws
Nieuws

'Klootzak!' McGregor lacht zielige Jake Paul uit over verlies

'Klootzak!' McGregor lacht zielige Jake Paul uit over verlies

Jake Paul is woest dat Amanda Serrano eerder vandaag verloor van Katie Taylor in wat wel het boksgevecht van het Jaar bij de dames genoemd kan worden. Taylor won nipt van Serrano en Jake Paul is er van overtuigd dat Serrano is bestolen van de winst.

Het gevecht tussen Taylor en Serrano was een heen en weer oorlog van tien ronden. Deze eindigde met de stand 97-93, 96-93 en 96-94. Dit zette nogal wat kwaad bloed bij Paul die het gevecht voor Serrano promootte. Paul zegt dat Serrano van de winst bestolen is. Op twitter uitte de boksende YouTuber dan ook zijn ongenoegen.

McGregor van zijn kant staat aan de zijde van landgenote Taylor en vroeg zich af wie die man (Jake Paul. red), met de paarse zonnebril is die dit durft te beweren. ,,Wie is in godsnaam die klootzak met de roze Jimmy Saville-bril?", schreef de Ier.

Als sneer verwees McGregor naar Saville een veroordeeld pedofiel die decennialang honderden slachtoffers, onder wie veel minderjarigen, alsook ouderen en gehandicapten, seksueel misbruikt zou hebben. Ook al is de overwinning van Taylor vers, toch werd er meteen gesproken over een rematch eind dit jaar in Ierland.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws