'Klootzak!' McGregor lacht zielige Jake Paul uit over verlies
Home / Nieuws / ‘Klootzak!’ McGregor lacht zielige Jake Paul uit over verlies

‘Klootzak!’ McGregor lacht zielige Jake Paul uit over verlies

'Klootzak!' McGregor lacht woeste Jake Paul uit over verlies

Jake Paul is woest dat Amanda Serrano eerder vandaag verloor van Katie Taylor in wat wel het boksgevecht van het Jaar bij de dames genoemd kan worden. Taylor won nipt van Serrano en Jake Paul is er van overtuigd dat Serrano is bestolen van de winst.

Het gevecht tussen Taylor en Serrano was een heen en weer oorlog van tien ronden. Deze eindigde met de stand 97-93, 96-93 en 96-94. Dit zette nogal wat kwaad bloed bij Paul die het gevecht voor Serrano promootte. Paul zegt dat Serrano van de winst bestolen is. Op twitter uitte de boksende YouTuber dan ook zijn ongenoegen.

McGregor van zijn kant staat aan de zijde van landgenote Taylor en vroeg zich af wie die man (Jake Paul. red), met de paarse zonnebril is die dit durft te beweren. ,,Wie is in godsnaam die klootzak met de roze Jimmy Saville-bril?”, schreef de Ier.

Als sneer verwees McGregor naar Saville een veroordeeld pedofiel die decennialang honderden slachtoffers, onder wie veel minderjarigen, alsook ouderen en gehandicapten, seksueel misbruikt zou hebben. Ook al is de overwinning van Taylor vers, toch werd er meteen gesproken over een rematch eind dit jaar in Ierland.

Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page