Kleinzoon bokslegende wijst MMA-gevecht tegen Jake Paul af: 'Het heeft geen zin' Nieuws
Nieuws

Kleinzoon bokslegende wijst MMA-gevecht tegen Jake Paul af: 'Het heeft geen zin'

Kleinzoon bokslegende wijst MMA-gevecht tegen Jake Paul af: 'Het heeft geen zin'

Biaggio Ali Walsh, de kleinzoon van de legendarische bokser Muhammad Ali, heeft een uitdaging van Jake Paul om in de PFL-kooi te vechten afgeslagen.

Jake Paul, een sociale media sensatie en voormalig YouTuber, heeft de overstap gemaakt van online bekendheid naar de boksring, waar hij MMA-sterren heeft uitgedaagd en verslagen in lucratieve boksevenementen. Beiden zijn nu ondertekend bij de op één na grootste MMA-promotie PFL, waarbij Paul naar verwachting volgend jaar de overstap zal maken naar het "smart cage" na het tekenen van een grote overeenkomst met het bedrijf.

In een exclusief gesprek met Mirror Fighting liet Ali Walsh weten dat hij geen enkele vorm van excuses verwacht van Jake Paul na te zijn uitgedaagd voor een gevecht in de PFL-kooi door de bokser. Hoewel de twee nu onder dezelfde promotie vallen, lijken ze duidelijk verschillende wegen te bewandelen. Ali Walsh gaf aan dat een gevecht tussen hem en Paul niet logisch is, aangezien hij vecht in een veel lichtere gewichtsklasse dan Paul. Hij benadrukte dat Paul's bekwaamheid in marketing en adverteren niet kan worden onderschat, maar dat hij zich liever concentreert op het boksen zelf.

Biaggio Ali Walsh ziet gevecht tegen Jake Paul niet zitten

Nico Ali Walsh, de broer van Biaggio en tevens een bokser, sloot zich aan bij zijn broer in het afwijzen van Paul's uitdaging. Hij gaf aan dat hij zijn eigen pad in het boksen wil volgen en zijn grootvader's erfenis wil voortzetten zonder zich te laten afleiden door uitdagingen buiten zijn specialiteit. Met respect voor Paul's marketinggenie gaf Nico aan dat hij vastberaden is om zich te bewijzen als een echte bokser en zijn weg naar de top te banen.

Biaggio Ali Walsh zal het binnenkort opnemen tegen Ed Davis tijdens de PFL Play-offs in New York. Hoewel Jake Paul en de Ali Walsh-broers zich momenteel op verschillende trajecten bevinden, blijft de focus van deze jonge boksers gericht op hun individuele reizen en het nastreven van succes in hun eigen gekozen discipline.

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws