'Klappen?' Mike Tyson heeft weer aanvaring met een fan (video) Nieuws
Nieuws

'Klappen?' Mike Tyson heeft weer aanvaring met een fan (video)

'Klappen?' Mike Tyson heeft weer aanvaring met een fan (video)

Mike Tyson heeft weer een aanvaring gehad met een fan, slechts enkele weken nadat de bokslegende een passagier in het vliegtuig in elkaar had geslagen.

De bokslegende was afgelopen weekend in Las Vegas om de overwinning van Shakur Stevenson op Oscar Valdez te bekijken. De oud-bokser werd later gefilmd terwijl hij foto's nam met fans toen een vrouw van van achter de 55-jarige Tyson aanraakte.

Ze leek haar hand in zijn gezicht te leggen terwijl hij poseerde voor een foto. Het boksicoon was zichtbaar geïrriteerd. Naast zijn entourage liep Iron Mike vervolgens weg en een verhitte woordenwisseling werd vermeden.

Het incident komt slechts enkele weken nadat Tyson verzeild raakte in een gevecht met vliegtuigpassagier Melvin Townsend III, die de bokser zou hebben lastiggevallen. Het incident vond plaats voor een vlucht die van San Francisco International Airport naar Florida zou vertrekken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws