Kickboksleraar schrijft hartverscheurend boek over kanker - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Kickboksleraar schrijft hartverscheurend boek over kanker

Kickboksleraar schrijft hartverscheurend boek over kanker

Op 29 maart wordt het indrukwekkende boek ‘Kanker krijg je niet alleen’ uitgegeven door Uitgeverij Boekscout uit Soest. Een aangrijpend dagboekverhaal over de impact van het overlijden van een gezinslid aan kanker en de impact hiervan op het gezin.

Kanker krijg je niet alleen is een 152 pagina tellend aangrijpend en persoonlijk dagboekverhaal over het overlijden van een gezinslid aan kanker en de impact hiervan op het gezin. Journalist en publicist Mike Tomale beschrijft in dit boek de laatste negen maanden van het leven van zijn vrouw, die op 24 juni 2017 overleed op 51-jarige leeftijd aan de gevolgen van longkanker. 

Anderhalf jaar na het overlijden van zijn vrouw maakt Tomale het dagboek openbaar en hoopt dat het emotionele, maar krachtig verhaal velen in soortgelijke situaties steun mag bieden.

Over de auteur

De in Oss wonende Mike Tomale (1969) is werkzaam als freelance journalist en schrijver en geeft in de avonduren kickboksles bij Team Tomale Kickboxing. Eerder schreef hij in 2015 het journalistieke werk ‘Bevingen’, dat toen het eerste complete overzichtswerk was over de Groningse aardbevingsproblematiek.

Een citaat uit het boek:

“Als de pijn van het leven uiteindelijk erger is geworden dan de angst voor de dood, mogen we niet te lang treuren, maar zou dat gegeven ons juist moeten sterken. Haar strijd is gestreden, zij heeft haar rust gevonden. Ik troost me met de gedachte dat het beter is voor haar, dat ze geen pijn en geen angst meer heeft. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn.”

Het boek is morgen (29-03-2019) via deze link te bestellen.

Bekijk ook

Topkickbokser Donovan Wisse over GLORY: ‘Communicatie kan beter’

Donovan Wisse is met recht een van de meest getalenteerde vechters bij GLORY Kickboxing. De ...

POLITIE: 40 man publiek bij illegale MMA-wedstrijd, vechter zwaar gewond

Een belletje om een ambulance lijkt een illegaal MMA-evenement te hebben verraden vanavond in Lünenburg, ...

NEP: UFC-kampioen Sterling te kakken gezet door collega vechters

UFC-kampioen Sterling uitgespuugd door collega vechters