Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon Nieuws
Nieuws

Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon

Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon
Kickbokskampioen trekt vliegtuig in loodzware marathon

Carl Thomas heeft een loodzware marathon afgelegd terwijl hij een vliegtuig voorttrok voor het goede doel.

De 35-jarige Carl Thomas trok een vliegtuig van 1.25 ton voort voor het goede doel, hij zamelde geld in voor voor kinderen met een ongeneeslijke ziekte. Woensdagavond trok Thomas de Cessna op en neer op het vliegveld van Elvington, nabij York, en bereikte een topsnelheid van ongeveer 1 km/u.

Loodzwaar

Thomas probeerde maar liefst £ 250.000 bij elkaar te rennen met het vliegtuig achter zich voor het goede doel, Ollie's Army. Deze ondersteunen een gezin dat twee kinderen heeft met de ziekte van Batten.

De ziekte van Batten is een ongeneeslijke ziekte die het zenuwstelsel aantast en epileptische aanvallen, slechtziendheid, mobiliteit verlies en vroegtijdig overlijden veroorzaakt. De kickbokskampioen trok 24 uur achter elkaar het vliegtuig voort.

Op de been blijven

Zelf zegt hij hierover; “Je kunt hier niet echt voor trainen, maar ik heb mijn auto op en neer getrokken op een lege parkeerplaats."

"Ik moet het in 24 uur doen, dus ik kan geen pauze nemen, ik zal niet slapen, dus ik zal behoorlijk kapot zijn, maar ik heb een goed ondersteuningsteam en ze zullen me op de been houden,"zei Thomas.

De kickbokser is geen onbekende in het doen van acties voor het goede doel. Hij heeft eerder 10 marathons gelopen en 1500 mijl gefietst in 10 dagen. Zijn doel is om totaal voor het goede doel £ 1 miljoen op te halen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws