Kickboksevent Collision 2 Rico vs Badr compleet uitverkocht Nieuws
Nieuws

Kickboksevent Collision 2 Rico vs Badr compleet uitverkocht

Kickboksevent Collision 2 Rico vs Badr compleet uitverkocht
Kickboksevent Collision 2 Rico vs Badr compleet uitverkocht

Wie nog had gedacht op het laatste moment een kaartje te kunnen bemachtigen voor het kickboks evenement van het jaar heeft het mis.

Het GLORY Kickboxing event van zaterdag 21 december in het Gelredome is compleet uitverkocht, meer dan 30.000 kickboks liefhebbers zullen wedstrijden aanschouwen van de crème de a crème van de organisatie, kers op de taart is de langverwachte rematch tussen wereldkampioen Rico Verhoeven en legende Badr Hari.

Let op valse tickets

Niet alleen zal het stadion vol zitten met kickboks fans, ook de pers is ruimschoots vertegenwoordigd, internationaal is er veel aandacht voor het event en zullen de grote namen uit de media wereld aanwezig zijn. Voor diegene die via online kanalen nog kaarten denken te kopen, voorzichtigheid is geboden, er wordt scherp op namaak tickets gecontroleerd bij het event.

Voor de thuisblijvers is er goed nieuws het event wordt gedeeltelijk uitgezonden op TV en via gratis internet stream in Nederland. Meer informatie daarover vindt je door hier te klikken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws