COLLISION 2 RICO VS BADR: Wie vecht hoe laat, tijden en meer – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / COLLISION 2 RICO VS BADR: Wie vecht hoe laat, tijden en meer

COLLISION 2 RICO VS BADR: Wie vecht hoe laat, tijden en meer

We zijn een week verwijderd van het grootste kickboks evenement in de Nederlandse historie, Rico Verhoeven versus Badr Hari.

De zwaargewicht GLORY kickboxing titel van regerend wereldkampioen Rico Verhoeven staat op het spel tegen kickbokslegende Badr Hari. Het paar ontmoette elkaar al eens eerder in december 2016, Badr moest opgeven wegens een zware blessure aan zijn arm, waardoor de rivaliteit niet over was.

Op 21 december aanstaande zal voor eens en voor altijd bekend worden wie zich de onbetwiste GLORY wereldkampioen zwaargewicht mag noemen. De fans zijn al in spanning en het Gelredome waar het gevecht plaatsvindt zit al helemaal volgeboekt. Het programma is inmiddels bekendgemaakt en wij brengen dan ook graag de verwachte tijden en de programma verdeling.

Het programma

Het event is opgeknipt in drie delen, GLORY superfight series welke start om 17:00 uur, gevolgd door GLORY 74 starttijd 19:00 uur en Collision 2 Rico vs Badr dat om 21:00 uur begint. Elk van de drie zogenaamde ‘brackets’ bevat een aantal gevechten van 4 stuks, met uitzondering van de superfight series die 5 gevechten bevat.

De twee titelgevechten op het event zijn die tussen Alex Pereira en Ertugrul Bayrak in het middengewicht, Rico vs Badr voor de GLORY zwaargewicht titel. Voor de thuisblijvers het event is er de troost dat er via Veronica.tv en op de TV zender van Veronica mee gekeken kan worden.

Uitzendtijden GLORY 74 en Collision 2 Rico vs Badr op TV en internet

Het event op internet zal via Veronica.tv te volgen zijn vanaf 19:00 uur (GLORY 74), op TV start de uitzending om 20:00 uur. Het hoofdgevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari zal tussen 22:00 en 23:00 uur te zien zijn.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page