📷 | Kickboksers die vrouw in Maastricht redde van straatrovers krijgen volop steun – Vechtsport Info
Home / Nieuws / 📷 | Kickboksers die vrouw in Maastricht redde van straatrovers krijgen volop steun

📷 | Kickboksers die vrouw in Maastricht redde van straatrovers krijgen volop steun

Thierry Speth (2e links) en Joel Sorrano (2e rechts) Met Tiny Meese (midden)

Dinsdag berichten wij over twee kickboksers die een vrouw redde van twee straatrovers en deze vasthielden tot de politie arriveerde.

Het nieuws ging na onze publicatie als een lopend vuurtje, onze redactie ontving dan ook diverse emails met de vraag om contact met Joël Soranno en Thierry Speth, de kickboksers die niet besloten toe te kijken maar in te grijpen. Ook de internationale pers pakte het nieuws op.

Sorrano en Speth schoten een oudere dame te hulp die op de grond lag nadat twee straatrovers haar naar de grond hadden gewerkt. Een beveiliger was in gevecht met beide criminelen waarop Sorrano en Speth besloten om niet lijdzaam toe te kijken. Zij wisten de mannen te overmeesteren en uit te leveren aan de politie.

Bedankt

Sorrano nam contact op met onze redactie omdat hij teleurgesteld was dat er niet eens een bedankje afkon, en wilde laten zien dat kickboksers niet altijd negatief in het nieuws hoeven gekomen. Woensdag werden Sorrano en Speth dan ook in het zonnetje gezet voor hun actie door Tiny Meese v.d. Venne de Fractievoorzitter Partij Veilig Maastricht.

Deze verzocht onze redactie haar in contact te brengen met beide kickboksers. “Wij hebben hen een flesje wijn aangeboden uit dankbaarheid voor hun onbaatzuchtige hulp, ” zet Tiny Meese. Sorrano meldde dat hij zeer blij is dat er toch nog erkenning is gekomen voor het feit dat hij en Speth te hulp schoten.

Beruchte straatrovers

“Nog eens bedankt om ons verhaal te posten! Het heeft de grootste krant in België bereikt en heel wat positiviteit voor de sport dus nogmaals Dankjewel,” zegt Sorrano tegen onze redactie. Overigens hadden de twee straatrovers die uit België komen eerder die dag een man zwaar mishandeld en beroofd zo wist de politie te melden.

Bekijk ook

⚠️ 🎥 Whiplash: Duw kost UFC’er Klose wedstrijd

Drakkar Klose kan niet vechten vandaag tegen Jeremy Stephens

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page