BRUTE STRAATROOF: Kickboksers redden vrouw in Maastricht Nieuws
Nieuws

BRUTE STRAATROOF: Kickboksers redden vrouw in Maastricht

BRUTE STRAATROOF: Kickboksers redden vrouw in Maastricht
BRUTE STRAATROOF: Kickboksers redden vrouw in Maastricht

Maandag schoten twee kickboksers een bejaarde dame en een beveiliger te hulp in Maastricht.

Joël Soranno en Thierry Speth, beiden kickboksers moesten maandagmiddag in actie komen om een vrouw te helpen die op de grond lag terwijl een beveiliger in gevecht was met twee mannen die haar hadden proberen te beroven.

"We hoorde hoop kabaal achter ons en toen we ons omdraaide zagen, we een oudere vrouw op de grond liggen en een beveiliger in gevecht met 2 mannen, " zegt Soranno tegen onze redactie.

Rake klappen

De mannen zetten het op een lopen maar hadden niet gerekend op de snelle reactie van de twee kickboksers. "We zijn meteen met de scooter achter die mannen aangegaan en hebben ze na even zoeken achter een container weggehaald. "

"Ik heb eentje meteen in een klem de grond op gelegd, beide verzette zich hevig en een van de twee is tot tweemaal toe kunnen ontsnappen maar alsnog hebben we ze beide kunnen overmeesteren."

Duurde lang

De politie werd ingeschakeld echter duurde het lang voordat deze arriveerde. "Het duurde letterlijk meer dan 10 min voor de politie ter plaatse was. Toen de agenten aan kwamen hadden ze nog geen aanklacht tegen de mannen en konden ze niet meteen overgaan tot arrestatie, met als gevolg dat wij die heren nog eens 10 min in bedwang moesten houden. "

"Uiteindelijk heeft heel dat proces 1.5 uur geduurd met wat schaafwonden en zeiknat door de regen! Maar ik ben een beetje teleurgesteld in dat we nog niet eens een bedankje kregen, of dat het nog niet eens vermeld word!! Kickboksers komen altijd maar negatief in het nieuws maar als we twee straatrovers tegenhouden hoor je niemand! "

Junkies

"De daders bleken twee Belgische Marokkanen uit Luik en als ze zich niet zo hevig hadden verzet hadden we ook geen geweld gebruikt maar als je ouwe vrouwtjes op straat beroofd verdien je niet beter! "

"Zij hadden ook cocaïne gebruikt, want toen de politie onderweg was had eentje nog snel alles in zijn neus geduwd. Eindresultaat gescheurde broek knie blessure en schaafwonden en geen bedankje, " sluit Sorrano af.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws