Kickbokser Nordin El Otmani's (44) strijd tegen dodelijke ziekte: 'Gevecht van zijn leven' Nieuws
Nieuws

Kickbokser Nordin El Otmani's (44) strijd tegen dodelijke ziekte: 'Gevecht van zijn leven'

Kickbokser Nordin El Otmani's (44) strijd tegen dodelijke ziekte: 'Gevecht van zijn leven'

Nordin El Otmani 44 jaar, staat voor de zwaarste beproeving van zijn leven. De voormalige kickbokskampioen, gerespecteerd trainer en inspirerend figuur voor velen, vecht nu tegen een fase 4-hersentumor.

Als vader van zes kinderen en een mentor voor jongeren in nood, roept zijn situatie op tot een golf van steun onder iedereen die hem kent en de gemeenschap in het algemeen. Wil je ook mee helpen klik dan hier!

Kampioen in nood

"Help kampioen Nordin El Otmani, een voormalig kickbokskampioen en toegewijde trainer in de strijd tegen een fase 4-hersentumor." Met deze woorden begon de campagne die in het leven is geroepen om fondsen te werven voor de behandeling van Nordin.

De noodzaak voor een zeldzame en kostbare behandeling heeft een groot aantal mensen gemobiliseerd om bij te dragen aan de hoop op herstel voor Nordin. "Via de GoFund Me actie kan een ieder geld doneren. We zijn gisteren begonnen en wat wij zien is hoopgevend", zegt broer Brahim over de actie.

Held buiten de ring

Nordin's invloed strekt zich ver uit buiten de kickboksring. Door zijn werk met jongeren heeft hij velen geholpen om een betere toekomst op te bouwen. Zijn gevecht tegen deze ziekte is niet alleen een persoonlijke strijd maar ook een moment van eenheid voor allen die door hem zijn beïnvloed.

"Als vader van zes prachtige kinderen, waaronder een jonge baby, kon de inzet niet hoger zijn," benadrukt Brahim de urgentie van de situatie.

Gemeenschap komt samen

De campagne heeft al een aanzienlijk bedrag ingezameld, maar de weg is nog lang. "We lanceren deze campagne om €750.000 in te zamelen voor een zeldzame en urgente behandeling die Nordin een kans biedt. ". De gemeenschap wordt opgeroepen om bij te dragen, te delen, en te bidden voor Nordin's herstel.

De steun voor Nordin groeit, en elke bijdrage brengt hem een stap dichter bij herstel. Deze campagne is meer dan een inzameling; het is een beweging van solidariteit en mededogen. "Laten we samen staan met Nordin en hem de kracht geven om deze uitdaging aan te gaan", aldus Brahim.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws