Jamal Ben Saddik geeft update na operatie: 'Dankbaar' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik geeft update na operatie: 'Dankbaar'

Jamal Ben Saddik geeft update na operatie: 'Dankbaar'

Jamal Ben Saddik, de Marokkaanse topvechter, heeft na zijn recente operatie vanwege de terugkeer van kanker, een boodschap van dank uitgesproken naar een ieder die hem steunt.

In een tijd van persoonlijke uitdaging, waarin hij veel aandacht kreeg zowel van fans als van critici, koos Ben Saddik voor een update en dankwoord op sociale media.

Ondersteuning in moeilijke tijden

De golf van steun die Ben Saddik ontving na de aankondiging van zijn gezondheidssituatie was overweldigend. "Alhamdoelillah, bedankt voor alle mooie berichten en steun. Ik zal komende maand mijn focus hebben op mijn herstel en de Ramadan In sha allah. Hopelijk zie ik jullie snel weer in sha allah...🤲🏾", aldus Ben Saddik op Instagram.

Werkend aan herstel

Terwijl Ben Saddik zich richt op zijn herstel, blijft de vechtsportgemeenschap in spanning over zijn terugkeer. De maand van de Ramadan wordt voor hem een periode van bezinning en genezing, met de hoop op een spoedig herstel en een verlangde terugkeer naar de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws