Zo rijk is kickboks koning Rico Verhoeven – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Zo rijk is kickboks koning Rico Verhoeven

Zo rijk is kickboks koning Rico Verhoeven

Zo rijk is kickboks koning Rico Verhoeven

Rico Verhoeven heeft met vechten best wat geld verdiend. Meer dan 1 miljoen in ieder geval. Diverse sites deden een schatting naar het vermogen van de GLORY wereldkampioen. Maar wie heeft er gelijk?

Dat Rico Verhoeven veel betekent voor het kickboksen en daarmee zijn eigen marktwaarde naar een hoog niveau heeft getild, moge duidelijk zijn. Ook is het zo dat het harde werk van de kampioen beloond wordt op diverse vlakken ook naast het kickboksen zelf.

Lekkere spaarrekening

De topatleet is naast het kickboksen ook te zien in tv-series, reclames en verdiend een lekker bedrag aan diverse sponsor deals. Er zijn schattingen gedaan over het vermogen van de kickbokser. Zo zegt Man Man vorig jaar dat er ruim 3 miljoen op de rekening van de topknokker moet staan.

Een publicatie in Pure Luxe vandaag leert dat Verhoevens vermogen groeide van €535.000 (2016) naar €1.446.000 euro in 2018. Verhoeven investeerde ook een stuk van zijn vermogen. in een eigen Restaurant in Eindhoven. Echter is niet duidelijk hoeveel rendement dit oplevert. Nu de horeca compleet verlamd is door de coronapandemie.

Luxe goederen

Echter lijkt Verhoeven zich daar niet druk om te hoeven maken. Zo schafte hij een dikke McLaren sportwagen aan die al gauw een slordige €250.000 gekost moet hebben. Op 30 Januari staat Verhoeven tegenover Jamal Ben Saddik voor een derde ontmoeting met elkaar.

Ongetwijfeld zullen de organisatoren daar flink voor in de buidel moeten tasten. Ook al ging GLORY failliet in 2020 en maakte het een doorstart, de contracten blijven gehandhaafd. Dus kan Verhoeven vast rekenen op een lekker bedrag. Wellicht nog aangevuld met een bonus als hij zijn titel weet te behouden.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Snelle ‘KO’ door Glory vechter die nooit vocht

Deze man moet de Glory ring in

9e ronde had fataal kunnen zijn voor Billy Joe Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag tegen Canelo 'Saul' Alvarez

Badr Hari: ‘Ik startte met niks, maar laat een erfenis achter’

Badr Hari zal 17 juli terugkeren in de Glory kickboksring tegen de Pool Arkadiusz Wrzosek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page