Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven geëerd met prijs Nieuws
Nieuws

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven geëerd met prijs

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven geëerd met prijs
Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven geëerd met prijs

Rico Verhoeven heeft afgelopen week de Provinciepenning van Brabant ontvangen, de wereldkampioen kreeg de prijs voor zijn uitzonderlijke prestaties.

Verhoeven die geboren werd in Bergen op Zoom en in Halsteren woont kreeg de prijs onder andere voor zijn inzet en positieve invloed op het kickboksen.

LEES OOK: Rico Verhoeven geeft duidelijkheid over GLORY contract

De prijs werd ook toegekend omdat Verhoeven veel goede doelen ondersteunt, zo is hij ambassadeur van de Stichting voor Sara die zich richt op kinderen met een zeldzame spierziekte.

Ereburgerschap

De kickbokser is ook ambassadeur van ‘het initiatief Young Impact’ welke jongeren wil bewegen tot het doen van vrijwilligerswerk. Ook de gezonde leefstijl en het voorstaan van een schone sport, die Verhoeven voorstaat is onderdeel van de prijs.

De provinciepenning is de hoogste onderscheiding die de provincie Noord-Brabant uitreikt aan genomineerden, deze houdt onder andere het ereburgerschap van Brabant in.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws