Rico Verhoeven geeft duidelijkheid over GLORY contract (video) Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven geeft duidelijkheid over GLORY contract (video)

Rico Verhoeven geeft duidelijkheid over GLORY contract (video)
Rico Verhoeven geeft duidelijkheid over GLORY contract (video)

Rico Verhoeven was vanmorgen als gast te zien bij het tv programma WNL, daar deed hij enkele interessante onthullingen.

Samen met Premier Rutten was Rico Verhoeven te zien in het discussie programma WNL. De presentator Rick Nieman vertelde dat de ongeslagen kickboks kampioen graag een keer zijn verhaal wilde doen, die kans kreeg hij vanmorgen.

Zo vertelde Verhoeven dat hij heel veel verzoeken krijgt om te participeren in goede doelen, van het maken van foto's, inspreken van motiverende boodschappen tot het doneren van bokshandschoenen van de kampioen zelf. Dit zette hem aan het denken en hij wil dan ook een eigen goeden doelen stichting starten, de Fighter Foundation.

De bal ligt bij GLORY

Op de vraag of hij snel weer in de ring te zien zal zijn was hij duidelijk, de onderhandelingen voor een nieuw contract zijn nog gaande, vooral de positionering van GLORY is belangrijk. En dan met name hoe deze zich op positieve manier zullen inzetten voor de sport.

Of Verhoeven doelt over hoe GLORY om zal gaan met de doping affaire rondom Badr Hari, is niet duidelijk. Feit is wel dat hij een schone sport voorstaat. Klik hier om de aflevering van WNL met Rico Verhoeven te bekijken

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws