Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Waanzinnig: Kickbokser in 1 tegen 3 wedstrijd op 1 mei

Waanzinnig: Kickbokser in 1 tegen 3 wedstrijd op 1 mei

Waanzinnig: Kickbokser in 1 tegen 3 wedstrijd op 1 mei

Als je denkt dat je als kickboks fan alles gezien hebt, denk dan nog eens na.

Kickbokser Artur Kyshenko die vanuit Nederland vecht gaat een ware titanenstrijd aan op 1 mei aanstaande. Hij zal tegen 3 tegenstander vechten op één avond en in één wedstrijd ronde van 9 minuten.

Het gevecht zal plaatsvinden in de stad Xichang, China tijdens een MAS Fight event. MAS is een vrij nieuwe vechtsport organisatie die bereidt is verder te gaan dan elk ander. Zo organiseert deze gevechten van 1 ronden van 9 minuten.

Geen jury

Vorig jaar vocht voormalig Enfusion wereldkampioen kickboksen Ismael Lazaar tegen UFC-veteraan in een dergelijke wedstrijd die eindigde in een gelijkspel.

LEES OOK > Miljoenen gevecht Buakaw Banchamek vs. Yi Long

Later dit jaar organiseert MAS een gevecht tussen Muaythai legende Buakaw Banchamek en de Shaolin Monnik Yi Long. Er valt een miljoen te verdienen in een 9 munten lang gevecht zonder jury. Degene die blijft staan wint.

Bekijk ook

Cedric Doumbe: ‘Ik sla Murthel Groenhart knock-out’

Afgelopen week maakte GLORY Kickboxing bekend dat Cedric Doumbe en Murthel Groenhart elkaar wederom zullen treffen.

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.