Miljoenen gevecht: Buakaw Banchamek vs Li Yong in oktober Nieuws
Nieuws

Miljoenen gevecht: Buakaw Banchamek vs Li Yong in oktober

Miljoenen gevecht: Buakaw Banchamek vs Li Yong in oktober
Miljoenen gevecht: Buakaw Banchamek vs Li Yong in oktober

Enkele dagen geleden werd bekend gemaakt dat muayhtai legende Buakaw Banchamek de ring in zal gaan tegen de Shaolin monnik Yi Long.

Eerder vandaag vond de persconferentie plaats met de details over het aanstaande gevecht. In het Pathumwan Princess Hotel, Phaya Thai in Bangkok, deed Tony Chen de Promoter van MAS Fight, samen met beide vechters uit de doeken wat er komen gaat.

Er werd onthuld dat de wedstrijd zal plaatsvinden in oktober in Hong Kong met een prijs van 10 miljoen baht. Het gevecht zal 9 minuten duren en uit één ronde bestaan, alles is toegestaan, er zal geen jury zijn.

Zwaar gevecht

In feite betekent dit een gevecht tot de laatste man overeind staat. De Marokkaans-Nederlandse vechter Ismael Lazaar vocht vorig jaar in een dergelijk partij tegen UFC-veteraan Mark Godbeer.

LEES OOK: Buakaw in gevecht zonder regels

Buakaw was openhartig het aanstaande gevecht. "Ik wil dit gevecht snel afhandelen. Het wordt zwaar, het doel is om hem knock-out te slaan, want het is de enige manier om te winnen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws