VIDEO: Badr Hari hervat snel training met Mike Passenier Nieuws
Nieuws

VIDEO: Badr Hari hervat snel training met Mike Passenier

VIDEO: Badr Hari hervat snel training met Mike Passenier

Goed nieuws voor kickbokser Badr Hari, er wordt verwacht dat hij binnenkort weer kan gaan trainen.

In een interview met Veronica Fight verteld top trainer Mike Passenier dat hij verwacht binnen drie weken de trainingen met Badr te kunnen gaan hervatten. De top kickbokser leed een aanzienlijke blessure aan zijn enkel, in zijn wedstrijd om de GLORY wereldtitel afgelopen december in het Gelredome tegen regerend kampioen Rico Verhoeven.

Nog een keer tegen Verhoeven

Na een welgemikte hoge trap kwam Badr op het canvas terecht en kon niet meer opstaan, dit betekende einde wedstrijd van een langverwachte rematch met Verhoeven. Badr werd naar het ziekenhuis vervoerd er werd vermoedt dat hij een gebroken enkel zou hebben, onderzoek bij een specialist wees uit dat het de enkelbanden betrof.

ZIE OOK >> Pech treft Badr Hari wederom in gevecht Rico Verhoeven

Of er op korte termijn een rematch in zit tussen Badr en Verhoeven lijkt niet opportuun, vermoedt wordt dat Badr die een contract voor 6 gevechten tekende eerst een aantal andere tegenstanders zal treffen. Een van de namen die genoemd wordt is onder andere Jamal Ben Saddik. Dat er nog een 3e rematch zal komen tussen Badr en Verhoeven wordt gehoopt door de kickboks fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws