Topkickbokser Santino Verbeek heeft Glory in het vizier! 'Beste in de wereld' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topkickbokser Santino Verbeek heeft Glory in het vizier! 'Beste in de wereld'

Topkickbokser Santino Verbeek heeft Glory in het vizier! 'Beste in de wereld'

Santino Verbeek is een van de topkickboksers uit ons land die zijn sporen al dik verdiend heeft. Hij werd kampioen bij WFL en stond een tijd bij ONE championship onder contract. Nu heeft de topvechter een carriere bij Glory Kickboxing voor ogen.

Na een aantal gevechten in het lokale circuit te hebben gevochten waaronder bij het befaamde RINGS keert Verbeek terug op het wereldtoneel. Op 18 december vecht hij in Japan tijdens de Hoost Cup tegen de Braziliaan Vinicius Dionizio. Verbeek die getraind wordt door K-1 Legende Ernesto Hoost (waar de Hoost Cup naar is vernoemd. Red.), ziet uit naar de wedstrijd.

,,Ik heb er zin in om na mijn handblessure weer de ring in te gaan. Weer lekker gaan draaien een paar gevechten winnen en dan lijkt het mij top om bij Glory te gaan vechten", zegt Verbeek tegen onze redactie. Het contract van Verbeek bij de grootste vechtsport organisatie ONE Championship is inmiddels verlopen, dus is hij klaar voor een nieuwe uitdaging.

Naar Glory

Als Verbeek bij Glory zou gaan vechten dan is de middengewicht klasse waar hij perfect in zou passen. ,,De middengewicht klasse bij Glory is in mijn ogen de beste ter wereld. Ik ben er van overtuigd daar in te passen." Maar eerst zal Verbeek de klus gaan klaren tegen Dionizio. ,,Ik onderschat nooit iemand maar ik zal zeker met de winst naar huis komen", aldus Verbeek (lees verder onder video).

Verbeek vocht zijn laatste wedstrijd tegen Petros Vardakas in maart dit jaar. De kickbokser won de partij na een extra ronde tijdens Kickboxing Fearless N°10. Deze wedstrijd was een rematch van 2017 waar hij ook Vardakas versloeg op Road 2 Victory Sokudo. Bij ONE versloeg hij de gevaarlijke Juan Cervantes in 2019, zijn laatste partij bij ONE verloor Verbeek van Miles Simson in 2021.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws