TOP PROMOTOR BAS BOON: 'GLORY Kickboxing is een blijvertje' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

TOP PROMOTOR BAS BOON: 'GLORY Kickboxing is een blijvertje'

TOP PROMOTOR BAS BOON: 'GLORY Kickboxing is een blijvertje'
TOP PROMOTOR BAS BOON: 'GLORY Kickboxing is een blijvertje'

Vorige week bracht de Nederlandse journalist Giovanni Tjin het verhaal dat GLORY Sports International onder curatele was gesteld. De organisatie zou in zwaar weer verkeren.

Tjin plaatste een brief van een accountantskantoor aan de schuldeisers van GLORY Sports International, het moederbedrijf van GLORY Kickboxing. Met het verzoek om een ​​bewijs van schuld in te leveren om zo openstaande posten terug te kunnen claimen.

Kickboxing Z nam contact op met de legendarische Nederlandse promotor en manager Bas Boon om zijn mening te geven over het recente nieuws. Boon bouwde samen met trainer Cor Hemmers het Golden Glory-team uit tot een internationale kracht in kickboksen en MMA. Hij was ook de GLORY-president toen het bedrijf concurrerende promotie It’s Showtime verwierf.

Grote impact

Boon was bedroefd door het nieuws dat de coronavirus pandemie zo'n tol had geëist van het bedrijf dat hij oprichtte. 'Het is triest dat Covid zo'n enorme impact kan hebben', zegt Boon tegen Kickboxing Z. "Het is geen faillissement, ik weet zeker dat GLORY er bovenop komt. Ik denk dat de vraag die we de wereld moeten stellen, wanneer kunnen we dit virus onder controle krijgen? '

'Er zijn veel meningen', vervolgde hij. 'Ik denk dat het verstandig is om te wachten tot januari 2021 om de impact van Covid vermengd met de griep te zien. De komende maanden komen we erachter. ' GLORY zelf reageerde niet officieel op het nieuws. Of en wanneer dit gaat komen is nog afwachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws