TOP PROMOTOR BAS BOON: ‘GLORY Kickboxing is een blijvertje’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / TOP PROMOTOR BAS BOON: ‘GLORY Kickboxing is een blijvertje’

TOP PROMOTOR BAS BOON: ‘GLORY Kickboxing is een blijvertje’

Bas Boon (midden)

Vorige week bracht de Nederlandse journalist Giovanni Tjin het verhaal dat GLORY Sports International onder curatele was gesteld. De organisatie zou in zwaar weer verkeren.

Tjin plaatste een brief van een accountantskantoor aan de schuldeisers van GLORY Sports International, het moederbedrijf van GLORY Kickboxing. Met het verzoek om een ​​bewijs van schuld in te leveren om zo openstaande posten terug te kunnen claimen.

Kickboxing Z nam contact op met de legendarische Nederlandse promotor en manager Bas Boon om zijn mening te geven over het recente nieuws. Boon bouwde samen met trainer Cor Hemmers het Golden Glory-team uit tot een internationale kracht in kickboksen en MMA. Hij was ook de GLORY-president toen het bedrijf concurrerende promotie It’s Showtime verwierf.

Grote impact

Boon was bedroefd door het nieuws dat de coronavirus pandemie zo’n tol had geëist van het bedrijf dat hij oprichtte. ‘Het is triest dat Covid zo’n enorme impact kan hebben’, zegt Boon tegen Kickboxing Z. “Het is geen faillissement, ik weet zeker dat GLORY er bovenop komt. Ik denk dat de vraag die we de wereld moeten stellen, wanneer kunnen we dit virus onder controle krijgen? ‘

‘Er zijn veel meningen’, vervolgde hij. ‘Ik denk dat het verstandig is om te wachten tot januari 2021 om de impact van Covid vermengd met de griep te zien. De komende maanden komen we erachter. ‘ GLORY zelf reageerde niet officieel op het nieuws. Of en wanneer dit gaat komen is nog afwachten.

Bekijk ook

Verraadt van Macho Man Randy Savage Zorgde Voor carrière Switch Jerry Lawler

De spanning was echter zo hoog dat er niet langer genoeg ruimte meer was voor beiden

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page