Tegenstander Badr Hari reageert op uitstel kickbokswedstrijd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Tegenstander Badr Hari reageert op uitstel kickbokswedstrijd

Tegenstander Badr Hari reageert op uitstel kickbokswedstrijd

Het uitstellen van de kickbokswedstrijd tussen Badr Hari en Benjamin Adgebuyi kwam niet geheel onverwacht.

Het nieuws van de afgelasting van de kickbokswedstrijd tussen Badr en Adgebuyi was voor een groot aantal kickboks fans een flinke domper, ook al was deze te verwachten, is het laatste beetje hoop om in de zomer een gevecht op Nederlandse bodem te zien compleet vervlogen.

Adegbuyi liet via social media weten begrip te hebben voor de situatie en zegt: “Hallo vrienden! Na de verlenging van de wereldwijde situatie veroorzaakt door de coronavirus pandemie, besloot GLORY mijn wedstrijd met Badr Hari uit te stellen, die op 20 juni zou plaatsvinden. “

Badr heeft nog niets laten weten

“Gezondheid en veiligheid staan voorop. Een juiste beslissing, vooral omdat de sportscholen gesloten zijn en we niet in een normaal tempo konden trainen. Ik beloof dat ik 100% klaar zal zijn voor de wedstrijd. ” Eerder liet Adegbuyi weten nog hoop te hebben dat het door zo gaan en trainde thuis door.

Badr Hari heeft nog niet gereageerd op het uitstellen van de wedstrijd tegen Adegbuyi. GLORY liet weten dat alle online gekochte tickets geldig blijven. Wanneer de Badr en Adegbuyi de handschoenen zullen kruisen is afhankelijk van hoe de corona crisis zich verder ontwikkeld.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page