BENNY ADEGBUYI: 'Ik zal Badr Hari niet sparen in de ring' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BENNY ADEGBUYI: ‘Ik zal Badr Hari niet sparen in de ring’

BENNY ADEGBUYI: ‘Ik zal Badr Hari niet sparen in de ring’

Op 20 juni staat het gevecht tussen Benjamin Adegbuyi en Badr Hari alsnog gepland, let wel zolang deze niet wordt afgelast wegens de coronavirus crisis.

In een interview met de Roemeense site Antenne Sport zegt Adegbuyi die door de corona crisis gedwongen thuis traint, Badr niet te zullen sparen in het gevecht. “Helaas heb ik niet veel om mee te trainen.”

“Ik doe thuis wat ik kan, ik heb ook een TRX waar ik mee werk. Voor de kickboks en schaduw boks kant ga ik naar de kelder van de flat waar ik woon om meer ruimte te hebben,”zegt Adegbuyi.

Niks aan de hand

Op de vraag of GLORY iets gezegd heeft over een afgelasting van het gevecht tegen Badr zegt Adegbuyi: ” Tot dusver is er niets veranderd, de strijd is op 20 juni. Als we snel van deze pandemie afkomen, verandert er niets, maar als het langer duurt dan april, is uitstel mogelijk. De onderhandelingen begonnen in februari, ik kan niet wachten om in de ring te komen.”

Volgens de Roemeen onderschat Badr hem: “Hij onderschat me zeker, maar ik verwachtte het. Sinds ik mijn carrière ben begonnen, heb ik altijd zware wedstrijden gevochten waarin ik geen favoriet was en ik het tegenovergestelde heb laten zien. Maar omdat hij de wedstrijd met mij accepteerde, is het duidelijk dat hij mij een goede tegenstander vindt. “

De titel

“Het is duidelijk dat het succes voor mij enorm zou zijn, het zou een van de grootste overwinningen van mijn carrière zijn, maar ik ben ook erg geïnteresseerd in de titel. De wedstrijd met Badr Hari zou mijn bekendheid vergroten, maar het is maar één stap in mijn carrière, het doel is om kampioen te worden. “

Mocht Adegbuyi er in slagen om Badr te verslaan en voor de titel te gaan dan zou dit betekenen dat hij tegen Rico Verhoeven de ring in zou gaan. Beide zijn goede vrienden en trainen regelmatig samen. Maar toch neemt dit de ambitie bij Adegbuyi niet weg om kampioen te willen worden.

Bekijk ook

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Jamal Ben Saddik verloor gisteravond van Rico Verhoeven in een van de heftigste gevechten ooit binnen de organisatie.

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page