Tayfun Ozcan: "Semeleer is de sterkste tegenstander die ik ooit onder ogen zag" Nieuws
Nieuws

Tayfun Ozcan: "Semeleer is de sterkste tegenstander die ik ooit onder ogen zag"

Tayfun Ozcan: "Semeleer is de sterkste tegenstander die ik ooit onder ogen zag"

Binnenkort staan zij oog in oog in de ring tijdens Enfusion Eindhoven, via de online serie "Road to World Title Fight: Ozcan vs Semeleer" melde Tayfun Ozcan dat Semeleer volgens hem de sterkste tegenstander ooit is waarmee hij in de ring stond.

Ozcan, is de regerende Enfusion wereldkampioen op 72,5 kg-, op 23 februari in Eindhoven verdedigt hij zijn titel tegen Semeleer die Kampioen is op 75kg.

Het beloofd een knaller van een partij te worden tussen de twee geweldenaren bij Enfusion, van een grote die nog niet eerder heeft plaatsgevonden binnen de vechtsport organisatie.

De Rico Verhoeven van Enfusion

Ozcan is er duidelijk over en zegt dat Semeleer de "sterkste tegenstander" is waar hij tot nu toe mee te maken heeft gehad. De Turks-Nederlandse vechter is een boegbeeld binnen Enfusion en vergelijkbaar met wat Rico Verhoeven is bij GLORY Kickboxing.

LEES OOK: Tayfun Ozcan verslaat kickboks legende Andy Souwer

Semeleer op zijn beurt vindt het een eer tegenover Ozcan de ring in te gaan. Echter zal hij er alles aan doen om Ozcan te verslaan. Het beloofd een heet toernooi te worden later deze maand. Want ook Ozcan zal zich niet zomaar op een tweede plek laten zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws