Tayfun Ozcan verslaat Andy Souwer door knockout en behoudt wereldtitel Nieuws
Nieuws

Tayfun Ozcan verslaat Andy Souwer door knockout en behoudt wereldtitel

Tayfun Ozcan verslaat Andy Souwer door knockout en behoudt wereldtitel

Het Enfusion Wereldtitel gevecht tussen Tayfun Ozcan en Andy Souwer werd hard bevochten

Andy Souwer tegen Tayfun Ozcan, ook wel aangekondigd als het gevecht tussen de oudgediende en de jongeling was een lust voor het oog. Wekenlang was er uitgezien door de fans van beide vechters naar deze partij. In een afgeladen volle zaal zagen de toeschouwers de twee absolute toppers tegen elkaar vechten.

Tayfun Ozcan verslaat Andy Souwer door knockout en behoudt wereldtitel

Harde eerste ronde

Andy Souwer is een expert in het vechten over vijf rondes, echter leek Tayfun Ozcan de eerste ronde te beheersen. Beide vechters gaven elkaar geen ruimte en Ozcan wist Souwer zelfs aan het wankelen te brengen. Net voor de bel haalde Ozcan, Souwer naar het canvas.

Ervaring tegen lef

Dat Souwer ervaring heeft was duidelijk te zien, echter was de lef en het doorzetting vermogen van Tayfun een lust voor het oog. Beide vechters lieten een sterke tweede ronde zien, waar Ozcan duidelijk zijn sterke push kicks gebruikte om Souwer af te houden.

Achterstand inhalen

Tijdens de vierde ronde probeerde Souwer zijn achterstand op punten op Ozcan in te halen. Weer kwam Ozcan met sterke legkicks. Uit het niets kwam ineens de knockout die Andy Souwer verraste en Tayfun Ozcan als winnaar van de partij zag, en hiermee zijn titel behoudt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws