Slapeloze nachten! Rico klaar voor wat komen gaat (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Slapeloze nachten! Rico klaar voor wat komen gaat (video)

Slapeloze nachten! Rico klaar voor wat komen gaat (video)

Rico Verhoeven heeft last van jetlag en wat doe je dan als wereldkampioen kickboksen? Je stapt je bed uit en gaat trainen.

Glory kampioen Rico Verhoeven is terug van een welverdiende vakantie. Op tijd voor de grote aankondiging van zijn gevecht tegen Antonio Plazibat. Welke volgens diverse bronnen deze week bekend gemaakt gaat worden voor Glory Collision 5 nog dit voorjaar.

Lets Go

Rico die last heeft van jetlag trainde vandaag voor dag en dauw in zijn eigen thuisgym en deelde dit met zijn fans. ,,In plaats van naar afleveringen van suits te kijken, ga ik liever trainen", zegt Rico die aangeeft dat er spannende dingen aankomen.

De vroege vogels onder zijn fans reageren enthousiast op de video van de grote kampioen. ,,Ik kon niet slapen sta as we speak for the deur van de gym thanks voor de motivatie!!!!", schrijft een fan. ,,Let's go kampioen", reageert een andere fan.

In november vorig jaar daagde Plazibat kampioen Rico uit tot een titelgevecht. De Kroaat is nummer een in de ranglijst. Voor Plazibat zal er veel afhangen van het gevecht en zal deze de kans krijgen zichzelf op de kaart te zetten met een winst op de kampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws