Semeleer tikt Veseli eruit op Glory Rivals 2! Knock-outs en uitslagen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Semeleer tikt Veseli eruit op Glory Rivals 2! Knock-outs en uitslagen

Semeleer tikt Veseli eruit op Glory Rivals 2! Knock-outs en uitslagen

Glory Rivals 2 vond zaterdag 17 september plaats in sportcomplex De Meent in Alkmaar. Het event had vijf gevechten op de rol en werd vooraf gegaan door het Enfusion 110-evenement.

De kickboks fans werden getrakteerd op een aantal top kickbokspartijen tijdens Glory Rivals 2 Semeleer vs Veseli. De hoofdpartij tussen Endy Semeleer en Shkodran Veseli was een actie volle wedstrijd. Semeleer haalde Veseli maar liefst vier keer neer, waardoor deze in de laatste ronde werd uitgeteld. Semeleer pakte de winst op TKO.

Knalpartijen

Ibrahim El Bouni wint met op unanieme beslissing na drie rondes van Badr Ferdaous. Laatstgenoemde is een protege van kickbokslegende Peter Aerts maar leek totaal leeg geslagen. Ferdaous verloor via unanieme beslissing.

Weltergewichten Jos Van Belzen en Regilio van den Ent gingen heen en weer in de loop van drie ronden, waarbij Van Belzen het gevecht via unanieme beslissing won. In de lichtzwaargewicht divisie behaalde Clyde Brunswijk zijn eerste GLORY-overwinning toen hij Muhammed Balli via TKO in de tweede ronde uitschakelde.

Franck Rubanguka versloeg Jimmy van Kuijeren via unanieme beslissing in een weltergewicht wedstrijd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws