Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE Roots of Honor: Ibrahim El Bouni verliest van Andrei Stoica

ONE Roots of Honor: Ibrahim El Bouni verliest van Andrei Stoica

ONE Roots of Honor: Ibrahim El Bouni verslaat Andrei Stoica

Tijdens ONE Championship Roots of Honor stond eerder vandaag de Marokkaans-Nederlandse Ibrahim El Bouni tegenover de Roemeen Andrei Stoica.

Stoica vocht 8 maart nog tegen de tevens Marokkaans-Nederlandse geweldenaar Tarik Khbabez, in wat een heftige wedstrijd was. Beide vechters staan net als El Bouni bekend om hun grote know-out power. Stoica verloor de partij tegen Khbabez. Detail ook El Bouin verloor eerder bij ONE van Khbabez.

Vandaag was het de beurt aan El Bouni om tevens te proberen Stoica met een verlies naar huis te sturen. Eerder deze week beloofde El Bouni vuurwerk tegen Stoica om Manilla op zijn grondvesten te doen schudden.

Hard tegen hard

In Manilla zagen wij een Stoica die de lichtzwaargewicht partij leek te domineren. Er werden 4 OZ MMA-handschoenen gebruikt die de impact van een stoot flink vergroten en dus harder deden aankomen dan met gewone 10 OZ bokshandschoenen. Dit vergroot de kans op een knock-out significant.

El Bouni kreeg 3 minuten rust na een schop in het kruis door Stoica maar kwam terug in de partij. In de tweede ronde kwam het tot heftige actie en verloor Stoica zijn gebitbeschermer door een flinke stoten uitwisseling. In de derde ronde kreeg El Bouni een vinger in het oog. El Bouni kreeg wederom 3 minuten rust. Stoica wint de partij op punten.

Bekijk ook

Cedric Doumbe: ‘Ik maak mij niet druk om Murthel Groenhart’

Afgelopen zaterdag verdedigde Cedric Doumbe met succes zijn GLORY weltergewicht titel tegen Alim Nabiev in Parijs.

Kickbokser Jaraya over verlies: ‘Wij gaan de beelden terugkijken’

Afgelopen zaterdag werd de partij gestopt tussen kickbokser Mohammed Jaraya en Stoyan Koprivlenski tijdens GLORY 66 Parijs.

Luis Tavares lijdt verlies: Veronica presentator vergist zich

Hij mikt op een titelgevecht bij GLORY, Rotterdams trots Luis Tavares, en die ligt nu om de hoek.