Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rico vs Badr: Vergunning voor gevecht nog niet goedgekeurd

Rico vs Badr: Vergunning voor gevecht nog niet goedgekeurd

Rico vs Badr: Vergunning voor gevecht nog niet goedgekeurd

Ze staan gepland om 21 december tegenover elkaar in het Gelredome in Arnhem te staan, Rico Verhoeven en Badr Hari.

Voor het kickboks gevecht van het jaar is een vergunning aangevraagd door organisator GLORY Kickboxing. De Gemeente Arnhem heeft deze nog in behandeling blijkt na onderzoek, er kan volgens de regels op aanvragen nog bezwaar tegen worden gemaakt.

Op de site van de Gemeente Arnhem staat te lezen: ” Op basis van artikel 4:8 van de Algemene wet bestuursrecht stellen wij u in de gelegenheid om gedurende een periode van één week na dagtekening van de onderstaande bekendmaking onder vermelding van het zaaknummer uw zienswijze op deze aanvraag kenbaar te maken. “

Geen vuiltje aan de lucht

De bekendmaking dateert van 17 juli j.l. wat inhoudt dat als wij er vanuit gaan dat de gemeente onder een week 5 werkdagen verstaat, woensdag 24 juli de definitieve ‘JA’ moet zijn gegeven, mits er niemand bezwaar heeft gemaakt. Tegen De Gelderlander zegt Marshall Zelaznik, CEO van Glory, dat hij geen problemen verwacht. Hij spreekt van een normale gang van zaken. “

ZIE OOK >> Rico Vs Badr overstijgt ticket verkoop

Van het gevecht wordt verwacht dat het een record aantal publiek zal trekken, uit de voor registratie blijkt dat de animo voor Badr Vs Rico 2 zeer hoog is. De organisatie verwacht rond de 20.000 kaarten uit te kunnen geven aan geïnteresseerden.

Bekijk ook

Dalende kijkcijfers realitysoap kickbokser Rico Verhoeven

De realitysoap 'Rico' welke uitgezonden wordt op SBS6 heeft te kampen met dalende kijkcijfers.

Top kickbokser Ismael Londt maakt super comeback (video)

Hij keerde zaterdagavond terug na een langdurige afwezigheid, kickboks gigant Ismael Londt en met succes. ...

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.