Tickets Rico vs Badr 2: 'Max €1.500 maar dan heb je wel wat' Nieuws
Nieuws

Tickets Rico vs Badr 2: 'Max €1.500 maar dan heb je wel wat'

Tickets Rico vs Badr 2: 'Max €1.500 maar dan heb je wel wat'
Tickets Rico vs Badr 2: 'Max €1.500 maar dan heb je wel wat'

Voor wie de langverwachte rematch wil zien tussen kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari op zaterdag 21 december moet er snel bij zijn.

Er werd al verwacht dat de kaart verkoop wel eens alle verwachtingen zou kunnen overstijgen. Eerder melden wij al dat de voor-inschrijving erg hard ging. De reguliere kaartverkoop voor GLORY: COLLISION 2 start op vrijdag 26 juli.

Voor degene die zich al hadden aangemeld bij de voor inschrijving en zich hebben geregistreerd op GloryKickboxing.com krijgen al op donderdag 25 juli de mogelijkheid kaarten te bemachtigen. Het is raadzaam om zich te registreren want de kaart verkoop zal hard gaan.

Niet live kijken

Vandaag bracht GLORY in een persbericht naar buiten wat de prijzen zullen zijn, om het grootste gevecht in de geschiedenis van het kickboksen live mee te kunnen maken. Ticketprijzen variëren van €1.500, €800, €425, €275, €175, €150, €100, €75 tot €65 (exclusief €3 servicekosten).

Fans die zich hebben geregistreerd krijgen een e-mail met instructies en een wachtwoord op donderdag 25 juli om 09:00 uur. Voor degene die het gevecht toch willen zien maar een kaartje niet kunnen betalen of deze mislopen, Veronica zal de clash tussen Rico en Badr vast en zeker uitzenden op TV en via Livestream op Internet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws