Rico Verhoeven vecht voorlopig niet: Glory 80 publiek gecompenseerd Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rico Verhoeven vecht voorlopig niet: Glory 80 publiek gecompenseerd

Rico Verhoeven vecht voorlopig niet: Glory 80 publiek gecompenseerd

Rico Verhoeven zal zeker tot juni niet meer de ring betreden. De oogblessure die hij opliep tegen Jamal Ben Saddik speelt nog steeds parten. Tevens maakte Glory vandaag bekend dat zij het publiek welke bij het event afgelopen zaterdag aanwezig was gaat compenseren.

Voor de Verhoeven fans een domper, hun idool zal niet snel een rentree maken. Glory had haar hoop gevestigd op februari dit jaar, maar de blessure moet nog beter herstellen, zo meldt de Telegraaf vandaag. Hey blijkt dat de kampioen nog regelmatig naar een specialist moet om erger te voorkomen in de toekomst.

Geruchten gingen dat Verhoeven tegen Alistair Overeem de ring in zou gaan. Dit lijkt nu ook naar achteren te zijn verschoven. Tijdens zijn pauze van het kickboksen zal Verhoeven zich richten op zijn acteer carrière en de film Black Lotus.

Badr Hari

Glory maakte vandaag bekend dat het publiek die gedupeerd zijn door de rellen op Glory 80 in Hasselt, gratis een online ticket gaan krijgen. Deze kan ingezet worden voor een evenement welke binnenkort vanuit een studio plaats zal vinden.

Wie hoopt dat Jamal Ben Saddik daar tegen Levi Rigters zal vechten zal teleurgesteld zijn. Rigters is deze week vader geworden van een tweeling. Of Badr Hari en Arek Wrzosek hun wedstrijd zullen afmaken is. niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws