Rico Verhoeven: Badr vertoont al 'mentale scheurtjes' (video) Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven: Badr vertoont al 'mentale scheurtjes' (video)

Rico Verhoeven: Badr vertoont al 'mentale scheurtjes' (video)

De GLORY Kickboxing zwaargewicht titel van Rico Verhoeven staat 21 december op het spel in het Gelredome, als de kampioen clashed met Badr Hari.

Het gevecht tussen Verhoeven en Badr werd eerst aangekondigd als een superfight, waar de titel niet op het spel stond. Tijdens de persconferentie enkele weken geleden stelde journalist Giovanni Tjin de vraag aan de CEO van GLORY of het om de titel zou gaan, dit werd ten stelligste ontkent. Afgelopen week maakte GLORY ineens bekend dat het wel een titelgevecht werd, verrassend, nee.

ZIE OOK >> Rico vs Badr opgeschaald naar titelgevecht

Ingewijden spraken al langer dat het een titelgevecht zou worden, Verhoeven zelf gaf al aan dat hij het gevecht als een strijd om de titel zou ervaren. Want immers al zou hij verliezen, wat de kampioen zelf uitgesloten acht, had hij zichzelf geen kampioen meer gevoeld. Een plausibele reden en gedachte.

Mooie kickboks avond

Bronnen melden dat Verhoeven met een grote concurrent van GLORY is gesprek was, echter zou dit gestrand zijn. De enige optie die Verhoeven zou hebben is die organisatie of overstappen naar het boksen, iets wat niet waarschijnlijk wordt geacht. Voor de diehard kickboks fans is het een zegen dat Verhoeven is behouden door GLORY.

In een zelf gemaakte video op een filmset in Londen, spreekt Verhoeven kort over de stand van zaken. De immer enthousiaste en sympathieke top atleet heeft er duidelijk zin in om met Badr voor de tweede keer de bokshandschoenen te kruisen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws