Toch wereldtitel gevecht Rico Verhoeven vs Badr Hari Nieuws
Nieuws

Toch wereldtitel gevecht Rico Verhoeven vs Badr Hari

Toch wereldtitel gevecht Rico Verhoeven vs Badr Hari
Toch wereldtitel gevecht Rico Verhoeven vs Badr Hari

Vrijdag werd bekend gemaakt dat het aanstaande gevecht tussen GLORY Wereldkampioen Rico Verhoeven en Badr Hari, toch om de titel van Verhoeven zal gaan.

Er waren al langer geruchten dat het een titelgevecht zou worden, nu bevestigd de Telegraaf dit in een artikel. Ook blijkt het dat Verhoeven zijn contract met GLORY heeft verlengd.

"De eerste wedstrijd tussen Rico en Badr was een ontmoeting tussen twee rivalen, zonder wereldtitel als inzet. Het was de bedoeling om vast te houden aan dit format, maar alle supporters bleven maar schreeuwen om een titelgevecht."

Wat de fans willen zien

"Daarom hebben we besloten om de fans datgene te geven wat ze zo graag willen: een world heavyweight championship!”, bevestigt Marshall Zelaznik, CEO van GLORY aan de Telegraaf.

"GLORY is mijn huis. De belt in het zwaargewicht is mijn belt. Mij met de gordel om de middel zien, dichterbij zal Badr nooit komen”, aldus Verhoeven. Op 21 december in het Gelredome zal blijken wie de ware GLORY Kampioen zal zijn, Verhoeven of Badr.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws