Rapper DinDin knokt vandaag bij Glory Rivals 3! 'Je broer is terug' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rapper DinDin knokt vandaag bij Glory Rivals 3! 'Je broer is terug'

Rapper DinDin knokt vandaag bij Glory Rivals 3! 'Je broer is terug'

DinDin de bekende rapper zal vandaag terugkeren naar de kickboksring tijdens Glory Rivals 3. Voor de rapper is het de eerste keer sinds 2005 dat hij een wedstrijd aangaat.

Glory Rivals 3 in combinatie met Enfusion zal vandaag een gevecht hebben met de bekende rapper DinDin die bij de jeugd geliefd is en op social media veel volgers heeft. Zelf zegt de rapper over zijn rentree dat deze een zware weg was.

Lange weg

,,Besef 1 ding… precies augustus 2005 de laatste keer dat ik me handschoenen aan heb gehad of überhaupt intensief heb getraind. En je broer neemt een A klasse Glory partij aan met 2 maandjes voorbereiding", schrijft DinDin op Instagram.

,,Durf te zweren dat weinig of ……….. Het zal een zware weg zijn die we zullen moeten bewandelen maar doe het met heel mijn hart en ziel en dat…omdat we het gewend zijn om te dansen in de regen. "

De rapper uit Amsterdam-West heeft een thuiswedstrijd want dit keer vinden de gevechten plaats in de Sporthallen Zuid. Glory Rivals is live te zien op Videoland en het Enfusion gedeelte op Viaplay.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws