Topman weg bij GLORY Kickboxing: 'Ik kan niet meer bijdragen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Topman weg bij GLORY Kickboxing: 'Ik kan niet meer bijdragen'

Topman weg bij GLORY Kickboxing: 'Ik kan niet meer bijdragen'

Rachid Lamalan was de Manager Global Event Operations bij GLORY Kickboxing. Hij wordt gezien als een van de mensen die de zaken altijd in goede banen wist te leiden.

Moeilijk te evenaren

"De Burt Watson van het kickboksen stopt met GLORY! Het is 2020 dus ik kijk nergens meer van op maar degene die in zijn voetsporen moet gaan treden moet van goede huizen komen. "

"Ik ken Rachid Lamalan als een echte professional en de drijvende kracht achter de schermen bij GLORY, "zegt Fabrice Deters van Veronica Fight op Facebook.

Geld problemen

Hoe GLORY straks verder gaat met haar nieuwe events zonder een organisator pur sang, als Rachid Lamalan is niet duidelijk. Of Rachid Lamalan vertrekt wegens financiële strubbelingen is niet bekend. Bronnen melden dat er nog steeds grote rekeningen openstaan die niet voldaan zijn door GLORY.

Topman weg bij GLORY Kickboxing: 'Ik kan niet meer bijdragen'

Ook zouden enkele officials niet betaald zijn. Deze zijn van belang bij het organiseren van events. De ISKA die de events van GLORY sanctioneert is als organisatie wel betaald. Maar de juryleden en scheidsrechters van de ISKA niet, zo melden diverse bronnen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws