Topman weg bij GLORY Kickboxing: 'Ik kan niet meer bijdragen' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Topman weg bij GLORY Kickboxing: ‘Ik kan niet meer bijdragen’

Topman weg bij GLORY Kickboxing: ‘Ik kan niet meer bijdragen’

Hij was jarenlang een van de topmensen achter GLORY Kickboxing, Rachid Lamalan. Woensdag werd bekend dat hij de organisatie heeft verlaten.

Rachid Lamalan was de Manager Global Event Operations bij GLORY Kickboxing. Hij wordt gezien als een van de mensen die de zaken altijd in goede banen wist te leiden.

Moeilijk te evenaren

“De Burt Watson van het kickboksen stopt met GLORY! Het is 2020 dus ik kijk nergens meer van op maar degene die in zijn voetsporen moet gaan treden moet van goede huizen komen. “

“Ik ken Rachid Lamalan als een echte professional en de drijvende kracht achter de schermen bij GLORY, “zegt Fabrice Deters van Veronica Fight op Facebook.

Geld problemen

Hoe GLORY straks verder gaat met haar nieuwe events zonder een organisator pur sang, als Rachid Lamalan is niet duidelijk. Of Rachid Lamalan vertrekt wegens financiële strubbelingen is niet bekend. Bronnen melden dat er nog steeds grote rekeningen openstaan die niet voldaan zijn door GLORY.

Ook zouden enkele officials niet betaald zijn. Deze zijn van belang bij het organiseren van events. De ISKA die de events van GLORY sanctioneert is als organisatie wel betaald. Maar de juryleden en scheidsrechters van de ISKA niet, zo melden diverse bronnen.

Bekijk ook

TikTok watjes MEPPEN elkaar door boksring (video)

Toch ging het er even stevig aan toe.

UFC-knokker slaat coach lek! ‘Hier houden ze van’ (video)

Francis Ngannou verdedigd zaterdag zijn UFC-titel tegen Cyril Gane

Fury in gesprek over gevecht tegen Usyk! ‘Machtspel’

Tyson Fury en Oleksandr Usyk zouden elkaar kunnen ontmoeten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page