Investeerder Andurand betrokken bij 'nieuwe' GLORY Kickboxing Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Investeerder Andurand betrokken bij 'nieuwe' GLORY Kickboxing

Investeerder Andurand betrokken bij 'nieuwe' GLORY Kickboxing
Investeerder Andurand betrokken bij 'nieuwe' GLORY Kickboxing

Recentelijk werd het moederbedrijf van GLORY Kickboxing, GSI, onder curatele gesteld vanuit Singapore. De vechtsport organisatie dreigde failliet te gaan.

Echter leek een faillissement voorkomen toen afgelopen week bekend werd dat GLORY Kickboxing (GSI) verkocht bleek te zijn aan een Engelse Limited genaamd GSUKCO. Dit bedrijf werd 14 mei van dit jaar opgericht. Een dag na de oprichting van GSUKCO nam GLORY CEO Marshall Zelaznik plotseling ontslag bij de GLORY.

Dezelfde mensen

Een van de namen achter GSUCKO is investeerder en huidige CEO Scott Rudmann. Rudmann is een van de oorspronkelijke investeerders die destijds GLORY oprichtte. Een andere investeerder van het eerste moment is de Fransman Pierre Andurand. Deze blijkt ook nog betrokken te zijn bij GSUKCO, althans als wij een post op twitter van zondag mogen geloven..

Het Twitter account Fight Oracle plaatste een tweet die kort na het publiceren weer werd verwijderd. Fight Oracle beweert dat Andurand nog steeds betrokken is bij het "nieuwe GLORY" net als Rudmann. Alhoewel de tweet werd verwijderd bleek de tekst te zijn geregistreerd door een oplettende twitter volger.

Aandelen

Onze redactie kreeg de tekst toegezonden die luidde: "Pierre Andurand will still be the majority owner when glory emerges from receivership. Andurand has convertible debt. It becomes equity. He loaned money to the new entity and that debt converts to equity. By converting to equity, the debt is forgiven. "

Investeerder Andurand betrokken bij 'nieuwe' GLORY Kickboxing

Vrij vertaald is te lezen dat Andurand op deze manier zelf uit de schulden lijkt te zijn. Equity staat gelijk aan aandelen. Echter blijkt uit navraag dat de Nederlandse schuldeisers nog steeds niet betaald hebben gekregen van de Nederlandse BV R.E.S. events. Deze is gelieerd aan GLORY en waar de crediteuren in ons land aan factureerde.

De Nederlandse website MMA DNA deed uitvoerig onderzoek naar de overname door GSUKCO en kwam met onthullende feiten naar buiten (lees hier meer). Waarom de tweet net zo snel werd verwijderd als deze geplaatst werd is onbekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws