Investeerder Andurand betrokken bij 'nieuwe' GLORY Kickboxing
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Investeerder Andurand betrokken bij ‘nieuwe’ GLORY Kickboxing

Investeerder Andurand betrokken bij ‘nieuwe’ GLORY Kickboxing

FOTO: GLORY Kickboxing Pierre Andurand (L) en Scott Rudmann (R)

Recentelijk werd het moederbedrijf van GLORY Kickboxing, GSI, onder curatele gesteld vanuit Singapore. De vechtsport organisatie dreigde failliet te gaan.

Echter leek een faillissement voorkomen toen afgelopen week bekend werd dat GLORY Kickboxing (GSI) verkocht bleek te zijn aan een Engelse Limited genaamd GSUKCO. Dit bedrijf werd 14 mei van dit jaar opgericht. Een dag na de oprichting van GSUKCO nam GLORY CEO Marshall Zelaznik plotseling ontslag bij de GLORY.

Dezelfde mensen

Een van de namen achter GSUCKO is investeerder en huidige CEO Scott Rudmann. Rudmann is een van de oorspronkelijke investeerders die destijds GLORY oprichtte. Een andere investeerder van het eerste moment is de Fransman Pierre Andurand. Deze blijkt ook nog betrokken te zijn bij GSUKCO, althans als wij een post op twitter van zondag mogen geloven..

Het Twitter account Fight Oracle plaatste een tweet die kort na het publiceren weer werd verwijderd. Fight Oracle beweert dat Andurand nog steeds betrokken is bij het “nieuwe GLORY” net als Rudmann. Alhoewel de tweet werd verwijderd bleek de tekst te zijn geregistreerd door een oplettende twitter volger.

Aandelen

Onze redactie kreeg de tekst toegezonden die luidde: “Pierre Andurand will still be the majority owner when glory emerges from receivership. Andurand has convertible debt. It becomes equity. He loaned money to the new entity and that debt converts to equity. By converting to equity, the debt is forgiven. “

Vrij vertaald is te lezen dat Andurand op deze manier zelf uit de schulden lijkt te zijn. Equity staat gelijk aan aandelen. Echter blijkt uit navraag dat de Nederlandse schuldeisers nog steeds niet betaald hebben gekregen van de Nederlandse BV R.E.S. events. Deze is gelieerd aan GLORY en waar de crediteuren in ons land aan factureerde.

De Nederlandse website MMA DNA deed uitvoerig onderzoek naar de overname door GSUKCO en kwam met onthullende feiten naar buiten (lees hier meer). Waarom de tweet net zo snel werd verwijderd als deze geplaatst werd is onbekend.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page