PROMOTOR:'Badr Hari stapt nooit de ring meer in'
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / PROMOTOR:’Badr Hari stapt nooit de ring meer in’

PROMOTOR:’Badr Hari stapt nooit de ring meer in’

PROMOTOR:'Badr Hari stapt nooit de ring meer in'
Badr Hari (rechts) in gevecht met Rico Verhoeven

Eduard Irimia, de bekende Roemeense vechtsport promotor zegt te verwachten dat Badr Hari nooit meer zal vechten. De wedstrijd tegen Benjamin Adegbuyi eerder deze maand, was volgens hem de laatste voor de topkickbokser.

Promotor Irimia, doet wel vaker schokkende uitspraken zo beweerde hij eerder dit jaar dat er nooit een Badr vs Rico 3 gevecht zou komen. Ook zei hij dat GLORY niet zonder Badr zou kunnen bestaan. In een interview met website Sport Ro, zegt de Roemeen dat Badr helemaal niet meer zou gaan vechten.

Harde klap voor GLORY

,,Ik feliciteer Benny van harte, want het is merkbaar hoe hij erin slaagde terug te keren naar de controle over de wedstrijd. Nadat hij door Badr naar de vloer was geslagen en vervolgens werd geteld. Benny maakte de wedstrijd van zijn leven en verdient felicitaties”, zegt Irimia

,,Ik denk nog steeds dat dit resultaat een harde klap is voor Glory. Want vrijwel zeker verliest de organisatie Badr, die een belangrijke aanhang van fans heeft. Ik denk niet dat Badr terug zal keren naar de ring, en deze wedstrijd was zijn pensioenwedstrijd”, aldus de promotor.

Geen Rico vs Benny

De promotor van K1 gala’s verklaarde dat de Covid-19 besmetting er goed heeft ingehakt bij Badr. ,,Voor de wedstrijd dacht ik niet dat Benny, Badr zou verslaan. Maar toen ik Badr zag vechten, realiseerde ik dat hij niet de oude was. Nadat hij Covid had gehad. Badr is niet langer Badr.”

Ook zegt Irimia dat hij niet verwacht dat GLORY zit te wachten op een gevecht tussen Rico Verhoeven en Adegbuyi. ,,Als ik Benny was, zou ik wraak willen nemen op Ben Saddik. Je hoeft geen wedstrijd met Rico te forceren, het is niet oké. Het is een beetje een gevecht tussen twee trainings- en gymcollega’s ”, verklaarde Irimia volgens ProSport.

Bekijk ook

Vrouw in lift slaat viezerik aan puin! 'Handjes thuis'

Vrouw in lift slaat viezerik aan puin! ‘Karate kick’ (video)

We zien een man die klaarblijkelijk eerst aan de vrouw lijkt te ruiken

Vechtlegende Buakaw springt uit vliegtuig! 'Kamikaze actie'

Vechtlegende Buakaw springt uit vliegtuig! ‘Kamikaze actie’

Buakaw Banchamek is een van de meest gevreesde kick en Muaythai vechters ter wereld.

Beruchte UFC'er Mike Perry en Rus Magomed Ismailov slaan erop los bij persconferentie

Beruchte vechter Mike Perry en Rus slaan erop los bij persconferentie (video)

Tijdens een persconferentie voor het REN TV Fight Club-toernooi liep de zaak flink uit de hand

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page