Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Poll: Titelgevecht Jamal Ben Saddik tegen Rico Verhoeven

Poll: Titelgevecht Jamal Ben Saddik tegen Rico Verhoeven

Poll: Jamal Ben Saddik titelgevecht tegen Rico Verhoeven

Het is stil rondom Jamal Ben Saddik, er is nog geen reactie geweest van de vechter zelf op de aanstaande rematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven.

Na de aankondiging van de rematch tussen Badr en Verhoeven gingen alle registers open, de media stond bol van het nieuws want 21 december wordt het WK van het kickboksen uitgevochten. Niet iedereen is het daarmee eens, zo uitte diverse mede vechters hun kritiek op het aanstaande gevecht.

Echter blijft het uit het kamp van Ben Saddik stil, ook GLORY Kickboxing heeft geen enkele reactie tot op heden gegeven terwijl de kickboks fans zich aardig roeren. Even de niet correcte opmerkingen daargelaten, windt de buitenwacht zich aardig op. Een reden voor onze redactie om een poll te houden.

Veel steun

Een duizendtal mensen reageerde op de vraag: “Jamal Ben Saddik verdiend een kans op de titel tegen Rico Verhoeven”. Maar liefst 86% stemde JA en 14% was tegen. Een overduidelijke uitkomst die aangeeft dat Ben Saddik kan rekenen op veel steun vanuit de kickboks community.

ZIE OOK>> Datum rematch Badr Hari en Rico Verhoeven bekend

Wat de reden is dat er tot nu toe van de betrokkenen geen reactie is gekomen laat zich raden. Een feit is dat de rematch tussen Badr en Verhoeven de gemoederen de aankomende maanden flink bezig zal blijven houden.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé