Poll: Titelgevecht Jamal Ben Saddik tegen Rico Verhoeven Nieuws
Nieuws

Poll: Titelgevecht Jamal Ben Saddik tegen Rico Verhoeven

Poll: Titelgevecht Jamal Ben Saddik tegen Rico Verhoeven
Poll: Titelgevecht Jamal Ben Saddik tegen Rico Verhoeven

Het is stil rondom Jamal Ben Saddik, er is nog geen reactie geweest van de vechter zelf op de aanstaande rematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven.

Na de aankondiging van de rematch tussen Badr en Verhoeven gingen alle registers open, de media stond bol van het nieuws want 21 december wordt het WK van het kickboksen uitgevochten. Niet iedereen is het daarmee eens, zo uitte diverse mede vechters hun kritiek op het aanstaande gevecht.

Echter blijft het uit het kamp van Ben Saddik stil, ook GLORY Kickboxing heeft geen enkele reactie tot op heden gegeven terwijl de kickboks fans zich aardig roeren. Even de niet correcte opmerkingen daargelaten, windt de buitenwacht zich aardig op. Een reden voor onze redactie om een poll te houden.

Veel steun

Een duizendtal mensen reageerde op de vraag: "Jamal Ben Saddik verdiend een kans op de titel tegen Rico Verhoeven". Maar liefst 86% stemde JA en 14% was tegen. Een overduidelijke uitkomst die aangeeft dat Ben Saddik kan rekenen op veel steun vanuit de kickboks community.

Poll: Titelgevecht Jamal Ben Saddik tegen Rico Verhoeven

ZIE OOK>> Datum rematch Badr Hari en Rico Verhoeven bekend

Wat de reden is dat er tot nu toe van de betrokkenen geen reactie is gekomen laat zich raden. Een feit is dat de rematch tussen Badr en Verhoeven de gemoederen de aankomende maanden flink bezig zal blijven houden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws