Home / Columns / Rico vs Badr 2 staat: Maar wat met Jamal Ben Saddik?

Rico vs Badr 2 staat: Maar wat met Jamal Ben Saddik?

Na een korte week van wat heen en weer berichten tussen Badr Hari en Rico Verhoeven, werd dan eindelijk de rematch tussen beide vechters aangekondigd.

Er is in het rematch spel nog een betrokkene, namelijk Jamal Ben Saddik. Ben Saddik was een gevecht tegen Rico Verhoeven beloofd, al wordt dat nu aangemerkt als zijnde een kans op een titel, tegen wie dan ook, dus niet expliciet tegen Verhoeven als wij het goed interpreteren, maar wijk kunnen het mis hebben.

Voor de oplettende fan was het te voorspellen dat de rematch snel aangekondigd zou worden, De Telegraaf die media partner is van GLORY bracht zeer snel de Instagram berichtgeving tussen beide vechters naar buiten, klaarblijkelijk opgezet om de kickboks fans alvast op te warmen.

Felle reacties

Maar even terug naar Ben Saddik, wat nu met hem? Een veelgestelde vraag die veel fans zich afvragen als je zo de reacties onder de posts op social media eens leest. “GLORY verliest haar geloofwaardigheid, het gaat tenslotte om veel geld, het is niet eerlijk voor Jamal” en ga zo maar door is een aantal van de reacties die te lezen zijn.

Voor nu wordt er niet aangegeven dat Rico en Badr voor de titel tegen elkaar gaan vechten, al zegt dat helemaal niets. Er zijn nog een paar maanden te gaan en dat kan zomaar veranderen. Mocht het zo zijn dat het een titelgevecht wordt, zou het wel eens Verhoeven zijn laatste partij kunnen zijn voor GLORY Kickboxing, zeggen sommige bronnen.

Laatste gevecht

Verhoeven streeft een acteer carrière na en is de langst regerend wereldkampioen in het zwaargewicht bij GLORY. Aan de andere kant als het geen titelgevecht wordt, is de titel dan vacant? Of zal Verhoeven toch door vechten na december en een nieuw contract aangaan, het blijft dus nog even spannend.

ZIE OOK>> Rico vs Badr in december Gelredome

Wat zal Ben Saddik gaan doen, dat is de vraag die nu veelal speelt bij zijn fans, zal hij GLORY gedag zeggen of zal men met een doekje voor het bloeden komen? Allemaal onbeantwoorde vragen die de gemoederen flink bezig houden. Hoe het ook zij, Verhoeven en Badr zullen vast gaan zorgen voor een knallende afsluiting van het jaar. Maar de vraag blijft, wat met Jamal? We wachten af….

Bekijk ook

HALVE ZOLEN: Blogger ‘bashed’ Talpa om UFC uitzendingen

Sinds enige tijd achtervolgt Blogger

Cordyceps sinensis voor meer Energie en Uithoudingsvermogen

Ben je op zoek naar natuurlijke voedingssupplementen? Behoefte aan een dosis extra uithoudingsvermogen, zuurstofopname en ...

Voordelen van CBD voor Vechtsporters & Atleten

Rake klappen en overbelaste spieren hebben herstel nodig.