Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Politieagent Michael Smolik tekent bij ‘GLORY Kickboxing’

Politieagent Michael Smolik tekent bij ‘GLORY Kickboxing’

De Duitse Kickbokser en politieagent Michael Smolik heeft afscheid genomen van zijn voormalige management en coaching team.

De zwaargewicht divisie bij GLORY krijgt er een gedegen vechter bij. Michael Smolik heeft een contract getekend met GLORY Kickboxing. Dit werd aangekondigd door de 27-jarige vechter zelf in een video op zijn YouTube-kanaal.

“Voor mij waren zaken vooraf bepaald die ik gewoon niet kon en wilde navolgen,” verklaarde Smolik. “Ik wil blijven groeien, internationaal groeien, het is een grote droom van mij om internationaal te groeien en dat was gewoon onmogelijk, ik moest wel een andere weg in slaan.”

Gevecht tegen Mo Abdallah in de herfst?

Vooral de Duitse kickboks fans wensen al jarenlang een duel tussen Smolik en Mohamed Abdallah, die al verschillende gevechten voor GLORY heeft geleverd. Na bijna eindeloze provocaties via sociale media, interviews en zelfs live-optredens, hebben de zwaargewichten nu de mogelijkheid om hun openstaande rekening in de ring te vereffen.

LEES OOK >> Rico Verhoeven nog steeds zonder contract bij GLORY

“Het gevecht wil heel Duitsland zien, nu is er geen weg meer terug,” zei Smolik. “Nu ben ik ook bij GLORY, nu zal het gevecht definitief komen, en ik ben blij dat ik mezelf eindelijk kan bewijzen bij GLORY, ik kijk er naar uit om te laten zien wat ik echt kan.” Als Smolik de kans krijgt tegen Adballah die nu nummer 9 gerangschikt is zal dit ongetwijfeld vuurwerk opleveren.

Bekijk ook

Jamal Ben Saddik grote afwezige tijdens GLORY Antwerpen

Grote afwezige lijkt het Marokkaans-Belgische zwaargewicht

Muaythai scheidsrechters lijken een klasse apart (video)

Tja wat moet je er van zeggen

🎥 | GLORY kickbokser Yousri Belgaroui heeft nieuw trainers team

Kort geleden scheidde de wegen tussen