Politieagent Michael Smolik tekent bij 'GLORY Kickboxing' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Politieagent Michael Smolik tekent bij ‘GLORY Kickboxing’

Politieagent Michael Smolik tekent bij ‘GLORY Kickboxing’

De Duitse Kickbokser en politieagent Michael Smolik heeft afscheid genomen van zijn voormalige management en coaching team.

De zwaargewicht divisie bij GLORY krijgt er een gedegen vechter bij. Michael Smolik heeft een contract getekend met GLORY Kickboxing. Dit werd aangekondigd door de 27-jarige vechter zelf in een video op zijn YouTube-kanaal.

“Voor mij waren zaken vooraf bepaald die ik gewoon niet kon en wilde navolgen,” verklaarde Smolik. “Ik wil blijven groeien, internationaal groeien, het is een grote droom van mij om internationaal te groeien en dat was gewoon onmogelijk, ik moest wel een andere weg in slaan.”

Gevecht tegen Mo Abdallah in de herfst?

Vooral de Duitse kickboks fans wensen al jarenlang een duel tussen Smolik en Mohamed Abdallah, die al verschillende gevechten voor GLORY heeft geleverd. Na bijna eindeloze provocaties via sociale media, interviews en zelfs live-optredens, hebben de zwaargewichten nu de mogelijkheid om hun openstaande rekening in de ring te vereffen.

LEES OOK >> Rico Verhoeven nog steeds zonder contract bij GLORY

“Het gevecht wil heel Duitsland zien, nu is er geen weg meer terug,” zei Smolik. “Nu ben ik ook bij GLORY, nu zal het gevecht definitief komen, en ik ben blij dat ik mezelf eindelijk kan bewijzen bij GLORY, ik kijk er naar uit om te laten zien wat ik echt kan.” Als Smolik de kans krijgt tegen Adballah die nu nummer 9 gerangschikt is zal dit ongetwijfeld vuurwerk opleveren.

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page