GLORY Contract Rico Verhoeven: 'nog niets is zeker' Nieuws
Nieuws

GLORY Contract Rico Verhoeven: 'nog niets is zeker'

GLORY Contract Rico Verhoeven: 'nog niets is zeker'
GLORY Contract Rico Verhoeven: 'nog niets is zeker'

Ongeslagen GLORY Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven is nog steeds zonder nieuw contract.

Wij spraken met het management van Rico Verhoeven naar aanleiding van geruchten dat er een nieuw meerjarig contract getekend zou zijn. Ook zou een rematch gepland zijn tegen Badr Hari. "Er is nog steeds niet getekend, wij wachten nog steeds op de planning van GLORY. Het is voor Rico van belang om te weten wat GLORY met hem voorheeft, "zegt Karim Erja manager van Verhoeven.

In de Telegraaf was te lezen dat Verhoeven zou willen afwachten hoe GLORY met de dopingaffaire rondom Badr zou om gaan. "Het verhaal van de Telegraaf is niet correct, het gaat niet specifiek om Badr, maar hoe GLORY in het algemeen tegenover doping staat. Rico staat voor een schone sport, is elke dag in training en wil niets met dit soort zaken van doen hebben. Hij wil niet als prominent gezicht van de organisatie, dat dit soort zaken aan hem gaan kleven.

Kickboks carrière

Het klinkt vrij logisch dat Verhoeven dit soort zaken helder wil hebben voordat hij opnieuw tekent bij GLORY. De organisatie kondigt vaak vrij laat gevechten aan, voor een vechter van het kaliber van Verhoeven is dit niet echt handig. Erja zegt hierover: "Rico heeft meerdere activiteiten rondom zijn kickboks carrière, die lange tijd van tevoren gepland moeten worden. Hij wordt voor veel tv programma's gevraagd maar daar maken wij bewuste keuzes in en we wijzen driekwart van de aanvragen af. Laat ik duidelijk zijn, de kickboks Carrière van Rico komt nog steeds op de eerste plaats. "

“Over de rematch tegen Badr, weten we op dit moment nog niet hoe dat er voor staat" vervolgt Erja.

"Natuurlijk zijn er andere vechtsport organisaties die interesse hebben in Rico, deze houden wij vooralsnog af omdat GLORY hoog in het vaandel staat. Laten wij niet vergeten dat Rico veel te danken heeft aan GLORY, maar ook andersom. Maar het duurt nu wel erg lang en Rico wil vechten, " sluit Erja af. De boodschap lijkt ons duidelijk, GLORY zal snel in actie moeten komen om Verhoeven niet te verliezen, wat een flinke aderlating voor de organisatie zal betekenen, feit blijft dat de kampioen de grootste publieks trekker is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws