Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Peter Aerts in training met ONE Championship’s Tarik Khbabez (video)

Peter Aerts in training met ONE Championship’s Tarik Khbabez (video)

ONE Championship heeft een aantal Nederlandse topvechters in haar stal waaronder Tarik Khbabez.

Khbabez is succesvol bij ONE en wint de ene na de andere wedstrijd, de zwaargewicht vechter lijkt dan ook klaar voor een volgende stap bij de snel groeiende vechtsport organisatie.

De sympathieke maar geduchte vechter versloeg in maart dit jaar het Romeense zwaargewicht Andre Stoica tijdens ONE Championship: Reign of Valor. Het was een slopende partij waar Khbabez liet zien dat men rekening met hem moet houden.

Kampioen vs kampioen

De Marokkaans-Nederlandse vechter lijkt niet te stoppen. Afgelopen week kwam K-1 en kickboks legende Peter Aerts mee trainen met Khbabez bij ARJ Trainingen onder leiding van Maikel Polanen. De besten leren van de besten, het ging er dan ook niet zachtzinnig aan toe.

LEES OOK > Tarik Khbabez verpletterd Andrei Stoica

Polanen heeft een aantal bekende vechters onder zijn vleugels. Binnenkort staat nog een topper in de ring bij ONE Championship. Regian Eersel zal het dan opnemen tegen niemand minder dan Nieky Holzken in een gevecht om de ONE Super Series Lightweight Kickboxing World Title.

Bekijk ook

Perry Ubeda: Van kickbokskampioen naar mensenmens

De Nijmeegse oud-kickbokser en negenvoudig wereldkampioen in vier verschillende vechtdisciplines Perry 'Dynamite' Ubeda probeert op een unieke manier zijn steentje bij te dragen aan de samenleving.

Kickboksen: Team Remy Bonjasky in actie tegen Roemenen

Tijdens de Dynamite Fighting Show welke plaatsvindt op 27 september in Piatra Neamt, Roemenië komt een top team van Nederlandse kickboksers in actie komen.

Ilias Ennahachi over winnen ONE FC wereldtitel: ‘Ik ben de beste’

Een beter debuut had de Nederlands-Marokkaanse kickbokser Ilias Ennahachi zich bij ONE championship niet kunnen wensen.