Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Peter Aerts in training met ONE Championship’s Tarik Khbabez (video)

Peter Aerts in training met ONE Championship’s Tarik Khbabez (video)

ONE Championship heeft een aantal Nederlandse topvechters in haar stal waaronder Tarik Khbabez.

Khbabez is succesvol bij ONE en wint de ene na de andere wedstrijd, de zwaargewicht vechter lijkt dan ook klaar voor een volgende stap bij de snel groeiende vechtsport organisatie.

De sympathieke maar geduchte vechter versloeg in maart dit jaar het Romeense zwaargewicht Andre Stoica tijdens ONE Championship: Reign of Valor. Het was een slopende partij waar Khbabez liet zien dat men rekening met hem moet houden.

Kampioen vs kampioen

De Marokkaans-Nederlandse vechter lijkt niet te stoppen. Afgelopen week kwam K-1 en kickboks legende Peter Aerts mee trainen met Khbabez bij ARJ Trainingen onder leiding van Maikel Polanen. De besten leren van de besten, het ging er dan ook niet zachtzinnig aan toe.

LEES OOK > Tarik Khbabez verpletterd Andrei Stoica

Polanen heeft een aantal bekende vechters onder zijn vleugels. Binnenkort staat nog een topper in de ring bij ONE Championship. Regian Eersel zal het dan opnemen tegen niemand minder dan Nieky Holzken in een gevecht om de ONE Super Series Lightweight Kickboxing World Title.

Bekijk ook

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.

GELANCEERD: Kickbokser beland op jury tafel (video)

Dat was een gevaarlijke actie

Luis Tavares: ‘Deze keer ontsnapt Susperregui mij niet’

Vandaag maakte GLORY Kickboxing de laatste gevechten voor haar event op 21 december in het Gelredome bekend.