Ware slooppartij: Tarik Khbabez verplettert Andrei Stoica Nieuws
Nieuws

Ware slooppartij: Tarik Khbabez verplettert Andrei Stoica

Ware slooppartij: Tarik Khbabez verplettert Andrei Stoica
Ware slooppartij: Tarik Khbabez verplettert Andrei Stoica

Tijdens ONE Championship: Reign of Valor eerder vandaag stond de Marokkaans-Nederlandse vechter Tarik Khbabez tegenover de Roemeen Andrei Stoica.

Khbabez vs Stoica welke aangemerkt werd als de stijd tussen twee knock-out specialisten beloofde een en al sensatie. Dat was niet teveel gezegd. Khbabez domineerde vanaf het begin de partij en was op zoek naar de knock-out.

Stoica probeerde weerstand te bieden tegen de wervelwind aan stoten en trappen van Khbabez. Een door de lucht vliegen bitje van Stoica stopte de partij voor een kort moment. Khbabez was zichtvaar geïrriteerd maar kwam sterk terug.

Knock-out bleef uit

Tegen onze redactie verteld Khbabez eerder: “Ik ben klaar voor de strijd, ik zal gaan voor de knock-out en Stoica zal als verliezer naar huis gaan.” Tot een KO kwam het niet de partij ging naar Khbabez op punten.

LEES OOK: Tarik Khbabez ik pak Stoica op knock-out

Khbabez wordt de meest gevreesde zwaargewicht bij ONE genoemd en deed vandaag deze naam eer aan, hij is ongeslagen bij de organisatie, er wordt verwacht dat zijn volgende partij voor de ONE wereldtitel zal zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws