Overeem haalt uit naar Verhoeven! Badr beloofd een hels gevecht | video Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Overeem haalt uit naar Verhoeven! Badr beloofd een hels gevecht | video

Overeem haalt uit naar Verhoeven! Badr beloofd een hels gevecht | video

Alistair Overeem had wat kritische woorden over Glory kampioen Rico Verhoeven vandaag tijdens de weging en persconferentie voor zijn gevecht met Badr Hari. Overeem bekritiseerde het feit dat Verhoeven zijn titel niet verdedigd, maat vecht op zijn eigen event Hit It tegen Hesdy Gerges.

De persconferentie (onderstaand terug te zien), had alle vechters van Glory Collision 4 verzameld. Overeem die tegenover Badr staat morgen maakte van de gelegenheid gebruik om Verhoeven's titel even in het daglicht te zetten (lees verder onder video).

,,Ik heb ook een vraag waarom verdedigd Rico zijn titel niet. Technisch gezien zou dat toch moeten een keer per jaar. In feite is deze dus vacant en vechten Badr en ik onofficieel voor de titel", zei OVereem die ook Scott Rudmann de CEO van Glory hier op aansprak.

Verdiend

Rudmann antwoordde dat Verhoeven met zijn lange staat van dienst dispensatie had gehad en meer tijd om zijn titel te verdedigen. ,,Dat gaat snel gebeuren", zei Rudmann. Op de vraag of Badr er nog iets over wilde zeggen bedankte deze voor de eer.

Wel beloofde Badr die veel steun vindt bij zijn Badr Army dat Overeem een hels gevecht tegemoet gaat. Glory Collision 4 is morgen live te zien op Videoland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws