?? ?? Topkickbokser Ismael Londt 11 maart terug in de ring Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

?? ?? Topkickbokser Ismael Londt 11 maart terug in de ring

?? ?? Topkickbokser Ismael Londt 11 maart terug in de ring

Ismael Londt, voormalig Glory en K1 kickbokser maakt op 11 maart zijn debuut bij ONE Championship tegen Iraj Azizpour. Het gevecht vindt plaats tijdens ONE: Lights Out in Singapore.

De Surinaams-Nederlandse Londt is geen onbekende in de kickbokswereld. Zo stond de topvechter in de ring bij Glory, K1 en is een voormalig Superkombat zwaargewicht kampioen. Het optreden van Londt in Singapore markeert zijn debuut bij ONE Championship.

Kijk gratis mee

De tegenstander van Londt is de Iraanse zwaargewicht kickbokser Azizpour. Deze is de voormalige Kunlun Fight zwaargewicht kickbokskampioen en stond in 2018 in de top 10 van beste kickboksers ter wereld.

De laatste wedstrijd van Londt dateert uit 2019. Waar hij James McSweeney versloeg tijdens Mix Fight 27 Heavyweight Tournament finale in Frankfurt, Duitsland. Het gevecht en ONE evenement is live en gratis te zien op het YouTube kanaal van ONE Championship.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws