Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nederlandse kickboksers in actie op 8-man toernooi Estland

Nederlandse kickboksers in actie op 8-man toernooi Estland

Dit weekend staan twee Nederlandse kickboksers in de ring tijdens een 8-man toernooi in Estland. Chico Kwasi en Mo Elawil zullen acte de presence geven tijdens het debuut event van The League.

Thai boks wereldkampioen Kevin Renno is de man achter de hagel nieuwe nieuwe kickboks organisatie, welke het event organiseert op zaterdagavond 16 februari in de Tondiraba Ice Hall in Tallinn, Estland.

The league biedt een acht-man-toernooi in de gewichtsklasse van -71 kg, met een hoofdprijs van € 10.000. Aan dit toernooi doet de in Nederland bekende Mo Elawil mee die ooit als eerste Nederlander in Engeland deelnam aan een bare knuckle wedstrijd op tv.

Super fight

Ook zal Chico Kwasi, de broer van Fabio Kwasi die grote successen boekt bij het Russische Tatneft zal in actie te zien zijn. Hij zal tegen Maikel Astur uit Estland de ring in gaan in een super fight.

LEES OOK: Mo Elawil bestolen van overwinning

Elawil daarentegen kan flinke tegenstand verwachten van de mede vechters die om de €10.000 zullen strijden. Mirkko Moisar (Estland), Adel Ekvall Halila (Zweden), Rhassan Muhareb (Denemarken), Arvydas Gerve (Litouws woonachtig in Noorwegen), Andrei Chigileichik (Wit-Rusland), Jan Naus (Litouwen) en Martynas Jasiūnas (Litouwen).


Bekijk ook

ONE FC: ‘Toch geen rematch tussen Petrosyan en Petchmorakot’

Woensdag werd bekend gemaakt dat Giorgio Petrosyan en Petchmorrakot Petchyindee opnieuw zouden moeten vechten.

Nieky Holzken wil herziening titelgevecht tegen Regian Eersel

Vrijdag 17 mei nam Regian Eersel als eerste Nederlander bij ONE Championship de lichtgewicht wereldtitel mee naar huis.

ONE FC: Gevecht tussen Petrosyan en Petchyindee moet opnieuw

ONE Championship heeft een officiële evaluatie uitgevoerd van het controversiële gevecht tussen Giorgio Petrosyan en Petchmorrakot Petchyindee.

REGIO NIEUWS UITGELICHT