Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nederlandse kickboksers in actie op 8-man toernooi Estland

Nederlandse kickboksers in actie op 8-man toernooi Estland

Dit weekend staan twee Nederlandse kickboksers in de ring tijdens een 8-man toernooi in Estland. Chico Kwasi en Mo Elawil zullen acte de presence geven tijdens het debuut event van The League.

Thai boks wereldkampioen Kevin Renno is de man achter de hagel nieuwe nieuwe kickboks organisatie, welke het event organiseert op zaterdagavond 16 februari in de Tondiraba Ice Hall in Tallinn, Estland.

The league biedt een acht-man-toernooi in de gewichtsklasse van -71 kg, met een hoofdprijs van € 10.000. Aan dit toernooi doet de in Nederland bekende Mo Elawil mee die ooit als eerste Nederlander in Engeland deelnam aan een bare knuckle wedstrijd op tv.

Super fight

Ook zal Chico Kwasi, de broer van Fabio Kwasi die grote successen boekt bij het Russische Tatneft zal in actie te zien zijn. Hij zal tegen Maikel Astur uit Estland de ring in gaan in een super fight.

LEES OOK: Mo Elawil bestolen van overwinning

Elawil daarentegen kan flinke tegenstand verwachten van de mede vechters die om de €10.000 zullen strijden. Mirkko Moisar (Estland), Adel Ekvall Halila (Zweden), Rhassan Muhareb (Denemarken), Arvydas Gerve (Litouws woonachtig in Noorwegen), Andrei Chigileichik (Wit-Rusland), Jan Naus (Litouwen) en Martynas Jasiūnas (Litouwen).


Bekijk ook

KOGELREGEN: Overvallers schieten bekende MMA-vechter neer

De MMA-vechter werd in een poging tot een overval in de borst geschoten. De overvallers ...

BREAKING: UFC kampioen Jon Jones doet afstand van titel

Jon Jones zegt dat hij de UFC Light Heavyweight-titel vacant stelt. Ook pleit hij voor ...

Jairzinho Rozenstruik einde zomer weer in actie bij de UFC

De Surinaamse UFC vechter Jairzinho Rozenstruik verwacht augustus of september weer in actie te komen. ...