VIDEO | Nederlandse Bare Knuckle Bokser Mo Elawil bestolen van overwinning! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO | Nederlandse Bare Knuckle Bokser Mo Elawil bestolen van overwinning!

VIDEO | Nederlandse Bare Knuckle Bokser Mo Elawil bestolen van overwinning!

Gisteren vond in Londen het BKB Bare Knuckle Toernooi plaats waar de Nederlandse Mo Elawil zijn debuut maakte tegen Stuart Maddox. Wij melden al eerder dat het event via VICELAND live uitgezonden zou worden, echter gooide een slechte verbinding met Londen roet in het eten en werd men getrakteerd op commercials en herhaalde uitzendingen van Boxing 82.

Tegenstander knockout en toch verloren.

Veel fans beklaagde zich want men wilde Mo graag in actie zien tijdens zijn debuut, ook onze redactie zat op het puntje van de stoel op nieuws vanuit Londen. Na telefonisch contact met Mo begrepen wij dat hij zijn tegenstander knockout had geslagen maar toch de partij verloren had? Hij was hier zeer ontstemd over, en voelde zich bestolen van een overwinning. De tegenstander kreeg een paar flinke klappen en belandde door de touwen van de ring op de tafel van de jury leden.

Volgens de jury onder  gordel geslagen

HVanavond stuurde Mo ons een filmpje ter analyse van zijn partij tegen Stuart Maddox, ook vertelde hij ons dat de partij als verlies werd geteld omdat de stoot volgens de jury onder de gordel zou zijn geweest, die Maddox KO’ de. Bekijk onderstaande video en oordeel zelf, in onze ogen is Mo sowieso een winnaar ga er maar eens aan staan boksen met de blote vuist. Jammer dat zijn debuut zo moet aflopen, maar hij zal het er niet bij laten zitten en kijkt uit naar zijn volgende Bare Knuckle partij.

Zou live worden uitgezonden

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page