VIDEO | Nederlandse Bare Knuckle Bokser Mo Elawil bestolen van overwinning! Nieuws
Nieuws

VIDEO | Nederlandse Bare Knuckle Bokser Mo Elawil bestolen van overwinning!

VIDEO | Nederlandse Bare Knuckle Bokser Mo Elawil bestolen van overwinning!

Tegenstander knockout en toch verloren.

Veel fans beklaagde zich want men wilde Mo graag in actie zien tijdens zijn debuut, ook onze redactie zat op het puntje van de stoel op nieuws vanuit Londen. Na telefonisch contact met Mo begrepen wij dat hij zijn tegenstander knockout had geslagen maar toch de partij verloren had? Hij was hier zeer ontstemd over, en voelde zich bestolen van een overwinning. De tegenstander kreeg een paar flinke klappen en belandde door de touwen van de ring op de tafel van de jury leden.

Volgens de jury onder gordel geslagen

HVanavond stuurde Mo ons een filmpje ter analyse van zijn partij tegen Stuart Maddox, ook vertelde hij ons dat de partij als verlies werd geteld omdat de stoot volgens de jury onder de gordel zou zijn geweest, die Maddox KO' de. Bekijk onderstaande video en oordeel zelf, in onze ogen is Mo sowieso een winnaar ga er maar eens aan staan boksen met de blote vuist. Jammer dat zijn debuut zo moet aflopen, maar hij zal het er niet bij laten zitten en kijkt uit naar zijn volgende Bare Knuckle partij.

Zou live worden uitgezonden

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws